Închide meniul

Hai, România! În fiecare zi. Edi Iordănescu și-a făcut temele pentru Nations League. Cum vrea să-l „revitalizeze” pe Olimpiu Moruțan

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2022, 0:04

Hai, România! În fiecare zi. Edi Iordănescu și-a făcut temele pentru Nations League. Cum vrea să-l „revitalizeze pe Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan nu mai prinde echipa la Galatasaray

Olimpiu Moruțan a marcat primul său gol la națională / Profimedia

Naţionala României se pregăteşte pentru startul într-o nouă campanie de calificare. Drumul spre EURO 2024 trece prin Nations League, iar Antena 1 transmite meciurile tricolorilor în următorii 6 ani. Edi Iordănescu a studiat profilul adversarilor și vrea să-i revitalizeze cariera lui Olimpiu Moruțan, intrat în impas la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu va zbura în Turcia să vorbească cu Olimpiu Moruțan și antrenorii săi de la Galatasaray. Selecționerul va asista și la un meci al echipei lui Cim Bom și speră ca fostul jucător de la FCSB să depășească criza pe care o traversează.

Edi Iordănescu vrea să-l „revitalizeze” pe Olimpiu Moruțan

Edi Iordănescu merge la stadion să vadă cât mai multe meciuri ale românilor și a transmis un mesaj clar pentru fotbaliștii din aria de selecție.

„Voi participa la două jocuri, Fenerbahce cu Gaziantep, după care voi fi și la un joc al lui Galatasaray. Să vedem ce se întâmplă cu Moruțan. L-am descoperit, e un jucător cu potențial, îmi doresc să nu-l pierdem. Aș vrea să-l văd și pe Mitriță. Face parte din munca mea și din profilul muncii pe care am ales-o, să discut cu ei și cu oamenii care lucrează. O să fiu pe Giulești, în ziua de Paști o să fiu la Voluntari – CFR Cluj.

Am fost și la meciuri de play-out, o să mai merg. Vreau să înțeleagă cine trebuie. Îi urmărim, suntem acolo. Am plasat către colaboratori. Ne strângem cu toții, nu e săptămână să nu vedem fiecare jucător care are șanse de convocare. E important ca ei să știe că îi urmărim, că suntem atenți, și că nu putem să greșim de două ori”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

24 de meciuri a adunat Olimpiu Moruțan pentru Galatasaray în campionat, reușind să-și treacă în cont trei goluri și tot atâtea assist-uri. El are câte o pasă decisivă și în Europa League și Cupa Turciei.

Moruțan a jucat 85 de minute în ultimele opt meciuri ale celor de la Galatasaray. Turcii l-a transferat de la FCSB vara trecută, pentru aproximativ patru milioane de euro.

Edi Iordănescu și-a făcut temele pentru Nations League

România se va duela cu Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru în Liga Națiunilor. Edi Iordănescu știe cine le va pune cele mai multe probleme tricolorilor.

Reclamă 4 / 0/3

„E un of al meu, am fost implicat în campanii europene. Nu-mi place deloc că trebuie să jucăm patru jocuri în 11 zile. Vom face o strategie pe această situație. Adversarele noastre au jucători mult mai combativi, mai luptători.

Noi, din păcate, încă suntem firavi. Toate trei echipele sunt arțăgoase. Noi suntem puțin mai superficiali. Cifrele, ce am văzut în ultima perioadă, stau în dreptul Bosniei. E echipă agresivă, calitate individuală destul de bună”, a mai spus Edi Iordănescu, potrivit sursei citate.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și