Închide meniul
VIDEO

Hai, România! În fiecare zi. Eric Bicfalvi, gol de generic în Rusia! Jucătorul nostru a reușit o execuție spectaculoasă din foarfecă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 aprilie 2022, 16:38

Hai, România! În fiecare zi. Eric Bicfalvi, gol de generic în Rusia! Jucătorul nostru a reușit o execuție spectaculoasă din foarfecă

Eric Bicfalvi, gol de generic în Rusia

Profimedia

  • Eric Bicfalvi, gol spectaculos din foarfecă
  • Internaționalul român, căpitan la Ural

Eric Bicfalvi (34 de ani) a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale carierei. Jucătorul român a reușit o execuție fabuloasă, din foarfecă, în meciul câștigat de echipa sa, Ural, contra celor de la Ufa, 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric Bicfalvi a înscris un gol superb pentru Ural, în partida cu Ufa, din campionatul Rusiei. Internaționalul român a reușit o execuție de senzație, din foarfecă, în minutul 25.

Eric Bicfalvi, gol spectaculos din foarfecă! Internaționalul român, căpitan la Ural

Bicfalvi a fost găsit cu o centrare în careu de către Shatov și a finalizat spectaculos. Mingea a lovit bara, apoi a intrat în poartă. Jucătorul de 34 de ani a ajuns la 6 goluri înscrise în acest sezon din Rusia.

Reclamă

Bicfalvi, care a purtat banderola de căpitan la meciul cu Ufa, are și două pase decisive în contul său.

Reclamă

 

Ural și-a dublat avantajul în minutul 53, prin Miskic. Ufa a redus din diferență în minutul 80, iar meciul s-a încheiat cu victoria echipei lui Eric Bicfalvi.

Ural și Ufa sunt angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării. Cu 4 etape rămase până la finalul sezonului, trupa lui Bicfalvi ocupă locul 14, care duce la baraj. Ufa se află la 2 puncte sub linia roșie.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lesia Tsurenko, noi dezvăluiri teribile, la Australian Open 2024
Tenis • 20 ian., 14:55
Lesia Tsurenko, noi dezvăluiri teribile, la Australian Open 2024: „A pierdut 55 de kilograme”
Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani
Fotbal • 17 ian., 12:29
Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani! „Aici îşi va încheia cariera”
Dezvăluirile uluitoare care dau peste cap lumea fotbalului
Fotbal extern • 6 ian., 22:27
Dezvăluirile uluitoare care dau peste cap lumea fotbalului! Rusia ar fi „cumpărat” meciuri la Campionatul Mondial din 2018
Naționala Rusiei revine în Europa
Fotbal extern • 21 dec., 21:04
Naționala Rusiei revine în Europa! UEFA și-a dat acordul pentru meciul din luna martie
Victorie importantă pentru Aurel Pîrtea! ”Mineru” a învins un brazilian puternic în Rusia
FIGHT • 8 dec., 18:57
Victorie importantă pentru Aurel Pîrtea! ”Mineru” a învins un brazilian puternic în această seară