Închide meniul

Ianis Hagi, de la agonie la extaz! Rangers a câştigat Cupa Scoţiei + George Puşcaş, pasă de gol cât o promovare! Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 mai 2022, 22:39

Ianis Hagi, de la agonie la extaz! Rangers a câştigat Cupa Scoţiei + George Puşcaş, pasă de gol cât o promovare! Hai, România! În fiecare zi

Ianis Hagi, promisiune uriaşă pentru fani

Ianis Hagi, bucurie la finalul unui meci / Profimedia

Ianis Hagi a trecut de la agonie la extaz. Rangers a câştigat Cupa Scoţiei la doar trei zile după eşecul din finala Europa League. În play-off-ul pentru promovarea în Serie A, George Puşcaş a dat o pasă de gol cât o promovare pentru Pisa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a avut motive de bucurie. Rangers a învins-o pe Hearts în finala Cupei Scoţiei. Meciul a intrat în prelungiri după cele 90 de minute regulamentare, dar Jack şi Wright au adus trofeul.

Ianis Hagi, de la agonie la extaz după ce Rangers a câştigat Cupa Scoţiei

Ianis Hagi nu a putut să evolueze pentru echipa sa din cauza accidentării, însă a fost alături de colegii săi. Mijlocaşul român a fost în culmea fericirii.

Ianis Hagi, de la agonie la extaz după ce Rangers a câştigat Cupa Scoţiei
Ianis Hagi, de la agonie la extaz după ce Rangers a câştigat Cupa Scoţiei

George Puşcaş, pasă de gol cât o promovare pentru Pisa

În play-off-ul de promovare pentru Serie A, George Puşcaş a fost decisis pentru Pisa în duelul cu Benevento. Atacantul român a pasat decisiv la reuşita lui Benali, acesta fiind golul care a decis calificarea în finală.

Reclamă

Echipa atacantului român va juca cu învingătoarea dublei manşe dintre Monza şi Brescia.

Cum a trăit Ianis Hagi finala Europa League pierdută de Rangers

Cum a trăit Ianis Hagi finala Europa League. Accidentat, internaţionalul român nu a putut să îşi ajute coechipierii în Eintracht Frankfurt – Rangers, scor 1-1 (5-4 d.l.d.). A privit meciul din tribunele stadionului Ramon Sanchez Pizjuan, care s-au dovedit a fi neîncăpătoare dată fiind cererea uriaşă de bilete.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul „Regelui” a stat în mijlocul fanilor lui Rangers şi a făcut mai multe poze cu aceştia. Din păcate pentru el, nu s-a putut bucura la final şi a ratat medalia de campion. Şapte meciuri a jucat mijlocaşul de 23 de ani în această ediţie din Europa League şi a marcat un gol.

În tribunele arenei din Sevilla a fost prezentă şi sora lui Ianis Hagi, Kira Hagi. Aceasta a postat un filmuleţ cu atmosfera făcută de fanii grupării din Glasgow. Clipul a fost distribuit şi de Ianis.

„Întotdeauna e puțină frustrare dar, în același timp, nu poți fi mai fericit pentru colegii tăi, pentru echipă, pentru toți cei implicați în acest club. Cred că fiecare și-a jucat rolul său în această poveste.

Eu mi-am făcut rolul în faza grupelor. Sunt foarte fericit că, după ce m-am accidentat, echipa a jucat foarte bine în Europa și a reușit să ajungă în postura de a scrie istorie pentru acest club„, a declarat Ianis Hagi cu scurt timp înaintea fluierului de start din finala Europa League.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și