Închide meniul

Ionuţ Radu, apărat de Dan Petrescu: „Eu tot lui i-aş da o şansă! E posibilul titular al naţionalei!” Hai, România! În fiecare zi

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 17:32 / Actualizat: 30 aprilie 2022, 0:24

Ionuţ Radu, apărat de Dan Petrescu: „Eu tot lui i-aş da o şansă! E posibilul titular al naţionalei! Hai, România! În fiecare zi

Ionuț Radu a comis o gafă uriașă în Bologna - Inter 2-1

Ionuț Radu este portarul lui Inter / Profimedia

  • Ionuţ Radu, apărat de Dan Petrescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Ionuţ Radu a fost apărat şi de Dan Petrescu după ce a gafat incredibil în eşecul Interului cu Bologna. „Bursucul” este de părere că portarul român mai trebuie să primească şanse. De asemenea, antrenorul lui CFR Cluj crede că acesta poate fi o soluţie excelentă pentru echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a greșit decisiv în meciul pierdut de Inter pe terenul celor de la Bologna, 1-2. Portarul român a dat pe lângă minge, iar gazdele au marcat golul victoriei. Radu a izbucnit în lacrimi la finalul partidei.

Ionuţ Radu, apărat de Dan Petrescu

„Nu că mă laud, dar citesc Gazzetta dello Sport zilnic. Mă uitam chiar acum la ultimul interviu al lui Capello şi Zenga despre inter. Zenga, care a fost mare portar, colegul meu, prietenul meu şi antrenorul meu. Am văzut declaraţia lui care mi-a plăcut foarte mult. Sunt de acord cu el (n.r. că Perisic nu trebuia să bată aut la portar). Să dea toată vina pe Radu, dacă vom pierde campionatul, nu e corect. Dacă vor pierde campionatul, 100% nu va mai fi acolo că nu va mai avea cum să apere. E dărâmat, vă daţi seama. Dar în acelaşi timp a zic că şi-ar mai dori o şansă.

Reclamă

Cred că ar fi bine, am înţeles că Handanovic tot nu poate juca. Sincer, eu tot lui i-aş da o şansă. Nu poţi să dai vina pe un băiat care nu a apărat un an de zile. E clar, ca şi imagine, n-a fost bine pentru România, pentru el şi chiar îmi pare rău. El acum e doborât, trebuie să găsească forţă să se ridice şi să se apere. El e un portar foarte bun. Îmi pare foarte rău că i s-a întâmplat lui Ionuţ Radu, care e un portar de mare talent şi posibil portarul titular al naţionalei, în viitor. Sper să îşi revină”, a declarat Dan Petrescu.

Ionuţ Radu a comis o gafă uriaşă, dar marele Walter Zenga îl apără

Ionuţ Radu a comis o gafă uriaşă, dar Walter Zenga susţine că, dacă Inter va pierde titlul din Serie A, nu va fi vina portarului nostru. Asta chiar dacă greşeala din meciul cu Bologna a costat pe Inter cel puţin un punct. Acum, rivala Milan e favorită la Scudetto.

Reclamă

„Greşeala lui Radu este evidentă. E prea uşor să dăm toată vina pe el. Ce legătură are comparaţia cu Sartri? E corect să dăm vina pe cei mai slabi? Mai avem de jucat patru meciuri din această campanie. Dacă Inter va pierde titlul, nu este vina lui Radu. Nu ştiu dacă Handanovic va reveni duminică, dar, în acelaşi timp, am văzut lucruri importante: Dumfries a acoperit camera, iar Dimarco, Correa şi Cordaz încercau să îl încurajeze. Sunt sigur că toţi jucătorii au făcut asta.

Dacă Radu va juca la Udinese, va trebui să şteargă totul din urmă. Dacă ar fi făcut meciul vieţii cu Bologna, nu cred că ar fi intrat pe teren cu gândul că e un fenomen, pentru că greşeala e chiar după colţ. Nu e cel mai slab, i se poate întâmpla oricui. Nu contează de câte ori cazi, important e de câte ori te ridici. Să demonstrezi că ai personalitate este cel mai important lucru din lumea de azi”, a spus Walter Zenga, despre gafa lui Ionuţ Radu, citat de Gazzetta dello Sport.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1:

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 martie
Antena Sport Update • 12 mart., 16:29
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 12 martie 2024