Închide meniul
Video

Lecţia pe care Marius Niculae a învăţat-o de la Cristiano Ronaldo. Sfat pentru tinerii tricolori: „Aşa n-ai cum să nu fii fresh!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2023, 20:52 / Actualizat: 18 mai 2023, 11:21

Reclamă

Lecţia pe care Marius Niculae a învăţat-o de la Cristiano Ronaldo

Marius Niculae, în timpul unui interviu / AntenaSport

Lecţia pe care Marius Niculae a învăţat-o de la Cristiano Ronaldo. Mănânci sănătos, joci bine! A fost lecţia pe care Marius Niculae a învăţat-o în Portugalia. Mai ales de la prietenul şi colegul de cameră Cristiano Ronaldo, care de mic a fost atent la mâncare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Sporting Lisabona, Marius Niculae a jucat alături de Cristiano Ronaldo şi de golgheterul Jardel. Fostul dinamovist îşi aminteşte că Ronaldo era atent la tot ce mânca, de mic.

Lecţia pe care Marius Niculae a învăţat-o de la Cristiano Ronaldo

Mânca strict ce ne dădea nutriţionistul şi doctorul echipei„, şi-a amintit Marius Niculae.

În schimb, brazilianul Jardel îşi făcea de cap cu cartofi prăjiţi şi vită grasă.

(Reporter: Era atent cu dieta sa?) Jardel? Nu. Niciodată!„, s-a amuzat fostul internaţional român.

Reclamă

Puşti atunci când juca la Sporting Lisabona, Cristiano Ronaldo l-a impresionat din prima pe colegul de cameră, Marius Niculae.

Se ducea mereu la oglindă şi repeta: ‘O să fiu cel mai bun, o să fiu numărul 1’. Şi eu mă uitam aşa puţin ciudat la el, pentru că, totuşi, era mic, avea 16 ani. A devenit numărul 1„, a spus Marius Niculae.

Niculae îi sfătuieşte şi pe românii de la naţională să aibă grijă la ce mănâncă.

Reclamă 4 / 0/3

Fresh. Păi dacă te antrenezi 100%, te odihneşti bine, te alimentezi bine, n-ai cum să nu fii fresh. A fi fotbalist profesionist e 24 de ore din 24, 7 din 7„, a declarat fostul atacant, care are 15 goluri în 44 de selecţii la naţionala de seniori a României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și