Închide meniul
Video

Lecţia pe care Marius Niculae a învăţat-o de la Cristiano Ronaldo. Sfat pentru tinerii tricolori: „Aşa n-ai cum să nu fii fresh!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2023, 20:52 / Actualizat: 18 mai 2023, 11:21

Reclamă

Lecţia pe care Marius Niculae a învăţat-o de la Cristiano Ronaldo

Marius Niculae, în timpul unui interviu / AntenaSport

Lecţia pe care Marius Niculae a învăţat-o de la Cristiano Ronaldo. Mănânci sănătos, joci bine! A fost lecţia pe care Marius Niculae a învăţat-o în Portugalia. Mai ales de la prietenul şi colegul de cameră Cristiano Ronaldo, care de mic a fost atent la mâncare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Sporting Lisabona, Marius Niculae a jucat alături de Cristiano Ronaldo şi de golgheterul Jardel. Fostul dinamovist îşi aminteşte că Ronaldo era atent la tot ce mânca, de mic.

Lecţia pe care Marius Niculae a învăţat-o de la Cristiano Ronaldo

Mânca strict ce ne dădea nutriţionistul şi doctorul echipei„, şi-a amintit Marius Niculae.

În schimb, brazilianul Jardel îşi făcea de cap cu cartofi prăjiţi şi vită grasă.

(Reporter: Era atent cu dieta sa?) Jardel? Nu. Niciodată!„, s-a amuzat fostul internaţional român.

Reclamă
Reclamă 4

Puşti atunci când juca la Sporting Lisabona, Cristiano Ronaldo l-a impresionat din prima pe colegul de cameră, Marius Niculae.

Se ducea mereu la oglindă şi repeta: ‘O să fiu cel mai bun, o să fiu numărul 1’. Şi eu mă uitam aşa puţin ciudat la el, pentru că, totuşi, era mic, avea 16 ani. A devenit numărul 1„, a spus Marius Niculae.

Niculae îi sfătuieşte şi pe românii de la naţională să aibă grijă la ce mănâncă.

Reclamă

Fresh. Păi dacă te antrenezi 100%, te odihneşti bine, te alimentezi bine, n-ai cum să nu fii fresh. A fi fotbalist profesionist e 24 de ore din 24, 7 din 7„, a declarat fostul atacant, care are 15 goluri în 44 de selecţii la naţionala de seniori a României.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și