Închide meniul

Mihai Stoichiţă mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu: „Cred că vom câştiga această grupă!” Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2022, 23:42

Mihai Stoichiţă mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu: „Cred că vom câştiga această grupă! Hai, România! În fiecare zi

Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu, în timpul unui conferințe

Mihai Stoichiţă are încredere în naţionala lui Edi Iordănescu | Hepta

Mihai Stoichiţă mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu. Directorul tehnic al FRF e de părere că naţionala României poate câştiga grupa cu Muntenegru, Bosnia Herţegovia şi Finlanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă are încredere în naţionala lui Edi Iordănescu. Oficialul FRF a spus că Edi Iordănescu a pregătit meciul cu Muntenegru la victorie.

Mihai Stoichiţă mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu

Mai mult, Stoichiţă crede că naţionala cu Edi Iordănescu pe bancă poate câştiga grupa din Liga Naţiunilor şi să îşi netezească drumul spre EURO 2024. Meciurile cu Bosnia şi Finlanda, de pe 7, respectiv 11 iunie, vor fi pe Antena 1, de la ora 21.45.

V-am spus, am încredere. Starea de sănătate e ok, nu mai avem probleme ca în trecut cu COVID-19, cu accidentări, iar asta e foarte bine. Nu pot să vă spun acum cum va fi, dar eu am văzut cum a pregătit Edi Iordănescu acest meci şi ştiu ce vrea să joace. Nu pot să divulg, dar faptul că poţi avea eficacitate fără să risipeşti prea multă energie prin tot felul de acţiuni care par spectaculoase, dar care nu sunt eficiente, cred că primează într-un asemenea meci.

Edi are capacitatea să pune la punct toate aceste detalii. Pe jucători îi văd într-o dispoziţie de joc bună, îi simt foarte motivaţi, din ce am văzut eu la antrenamente. Eu vreau să câştigăm, cred că o să câştigăm această grupă„, a spus Mihai Stoichiţă la sosirea în Muntengeru.

Reclamă

Mihai Stoichiţă, despre Edi Iordănescu: „E foarte concentrat, nu este dur!”

Mihai Stoichiţă i-a făcut o caracterizare şi lui Edi Iordănescu, recunoscut pentru faptul că este un antrenor căruia îi place disciplina.

Edi e foarte concentrat, nu este dur, este extrem de realist în tot ce cere şi probabil că e foarte bine să fie aşa. Nu are cum să nu-ţi placă de el. În momentul în care îţi vorbeşte frumos cineva, ca jucător… Mă uitam şi la Rădoi, mă uitam şi la Contra, în momentul în care ţi se vorbeşte civilizat, normal că le place şi jucătorilor o asemenea persoană.

Faptul că sunt elevaţi, că vorbesc foarte frumos contează, au puterea de a convinge oamenii şi de a le explica exact ce vor de la ei. Asta înseamnă o plăcere în cadrul relaţiei antrenor-jucător„, a mai spus Mihai Stoichiţă.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, specialistul Antenei 1 la meciurile României! Hai, România! În fiecare zi

Adrian Mutu va fi specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League. Meciurile cu Bosnia şi Finlanda vor fi transmise de Antena 1, pe 7 iunie, respectiv 11 iunie, de la 21.45.

Adrian Mutu va face pereche cu prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel în emisiunile “Hai, Romania! În fiecare zi!” difuzate înainte și după partidele naționalei. Primele două apariții vor fi la cele două meciuri transmise de Antena 1 în luna iunie – marți 7 iunie, ora 21.45, Bosnia – România și sâmbătă 11 iunie, ora 21.45, România – Finlanda, meci eveniment care marchează 100 de ani de la primul joc al României, pe 8 iunie 1922, 2-1 la Belgrad.

Adrian Mutu este, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei cu 35 de reușite, creator de spectacol la Chelsea, Inter, Juventus sau Fiorentina, iar la începutul anului a fost foarte aproape să devină selecționerul României.

E foarte greu de exprimat în cuvinte, dar a îmbrăca tricoul echipei naționale a fost cea mai mare onoare și o mare responsabilitate să am posibilitatea de a reprezenta toți românii prin acest sport foarte frumos. Sper că am facut-o cu cinste, sper că v-ați bucurat! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine la fiecare meci și sper să fiți în continuare alături de echipa națională„, a declarat Adrian Mutu.

Lotul României pentru meciurile din iunie din Liga Națiunilor

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 15/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0)

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 6/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 16/2), Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 12/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0), Virgil Ghiță (KS Cracovia | Polonia, 1/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 71/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 9/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 23/1), Mario Camora (CFR Cluj, 7/0), Marius Ștefănescu (Sepsi OSK, 0/0)

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (Rakow Czestochowa | Polonia, 5/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 22/3), Darius Olaru (FCSB, 3/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 52/6), Sergiu Hanca (KS Cracovia | Polonia, 5/0), Florin Tănase (FCSB, 11/1), Octavian Popescu (FCSB, 2/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 0/0), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 7/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 17/3), Alexandru Crețu (Universitatea Craiova, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 37/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 3/0)

Reclamă

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 23/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 15/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 27/8)

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și