Închide meniul

Muntenegru – România | Cum arată cotele pentru meciul „tricolorilor” din Nations League. Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 iunie 2022, 15:32

Muntenegru – România | Cum arată cotele pentru meciul „tricolorilor din Nations League. Hai, România! În fiecare zi

Naționala României joacă în Nations League cu Muntenegru, Bosnia și Finlanda

Jucătorii României, după un gol marcat / frf.ro

Muntenegru – România | „Tricolorii” vor porni ca favoriți în meciul de la Podgorica, din Nations League. Va fi prima partidă oficială a lui Edi Iordănescu la cârma naționalei noastre. Duelul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT, de la ora 21:45, pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România este considerată favorită de bookmakeri în meciul de pe terenul naționalei din Muntenegru.

Muntenegru – România | Cum arată cotele pentru meciul „tricolorilor” din Nations League

Naționala lui Edi Iordănescu a primit o cotă de 2.45, în timp ce Muntenegru va porni cu 3.25. În cazul unui rezultat de egalitate, bookmakerii au atribuit cota 3.10.

România și Muntenegru s-au mai întâlnit de 5 ori de-a lungul timpului. „Tricolorii” s-au impus în două dintre ele, în timp adversarii de diseară se pot lăuda cu un singur succes. Celalte două dueluri s-au încheiat cu remiză.

Ultima confruntare directă a avut loc în noiembrie 2018, tot în Nations League, însă în grupa C. Atunci, naționala noastră s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de George Țucudean. În partida tur din campania respectivă, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Reclamă

Edi Iordănescu a ales lotul pentru Muntenegru – România

Cei 23 de jucători și-au ales și numerele de pe tricou, la primul meci din grupa de Nations League, astfel:

1. Florin Niță
2. Andrei Rațiu
3. Iulian Cristea
4. Cristian Manea
5. Alexandru Crețu
6. Vlad Chiricheș
7. Denis Alibec
8. Alexandru Cicâldău
9. Andrei Ivan
10. Alexandru Maxim
11. Nicușor Bancu
12. Horațiu Moldovan
13. Valentin Mihăilă
14. Darius Olaru
15. Andrei Burcă
16. Mihai Aioani
17. Adrian Rus
18. Răzvan Marin
19. Florin Tănase
20. Sergiu Hanca
21. Octavian Popescu
22. Mario Camora
23. Alexandru Mitriță

Jucătorii naționalei României și-au ales numerele de pe tricou
Jucătorii naționalei României și-au ales numerele de pe tricou / frf.ro

Edi Iordănescu, anunț clar înaintea debutului în Nations League: „Echipa națională trebuie să arate că are viitor!”

România se duelează în Nations League cu Muntenegru, Finlanda și Bosnia și Herțegovina. Edi Iordănescu țintește primul loc în grupă. Pentru asta, selecționerul a stabilit reguli stricte la națională.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă urnele ne-au adus în această grupă, înseamnă că aceasta este valoarea noastră în acest moment. Cum facem ca să ieşim de aici şi să creştem de aici şi să mergem din nou la un turneu final, depinde de noi, de multă muncă în timp şi de conştientizare.

Jucătorii care nu vor da 100% în procesul de antrenament, la jocuri, în cantonamentul echipei, unde nu văd devotament total şi responsabilitate, cu siguranţă voi fi mult mai atent atunci când voi face convocările la acei jucători. Echipa naţională trebuie să arate, începând de mâine, că are viitor!”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă dinainte de Muntenegru – România.

  • Echipă probabilă România (4-3-3): Niță – Rațiu, Chiricheș, Rus, Bancu – Marin, Cristea, Cicâldău – Maxim, Tănase, Ivan

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

  • 7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA
Reclamă
Recomandări
  • Muntenegru – România | Cum arată cotele pentru meciul „tricolorilor” din Nations League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa Vezi toate știrile
Citește și