Închide meniul
VIDEO

Muntenegru – România | Jucătorii lui Edi Iordănescu au făcut show la ultimul antrenament! „Tricolorii” s-au întrecut în super-goluri. Hai, România! În fiecare zi

Cosmin Cioboată Publicat: 4 iunie 2022, 12:46

Muntenegru – România | Jucătorii lui Edi Iordănescu au făcut show la ultimul antrenament! „Tricolorii s-au întrecut în super-goluri. Hai, România! În fiecare zi

Jucătorii naționalei României s-au întrecut în goluri superbe

Octavian Popescu, în timpul unui antrenament al naționalei României / frf.ro

  • Muntenegru – România | Jucătorii lui Edi Iordănescu au făcut show la ultimul antrenament
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Muntenegru – România | Jucătorii lui Edi Iordănescu au făcut show la ultimul antrenament, înaintea meciului de la Podgorica. Prima partidă a „tricolorilor” din grupa de Nations League va putea fi urmărită astăzi (21:45), în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala României este pregătită pentru debutul în Nations League. În prima partidă a noii campanii, „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor da piept cu Muntenegru, în deplasare.

Muntenegru – România | Jucătorii lui Edi Iordănescu au făcut show la ultimul antrenament!

Vineri seara, la antrenamentul oficial de dinaintea partidei de la Podgorica, jucătorii noștri s-au întrecut în goluri spectaculoase. „Tricolorii” au reușit multe execuții superbe, pe care vor încerca să le reproducă și în meciul de diseară.

Reclamă

FRF anunță că „tricolorii” s-au obișnuit cu suprafața de joc, iar Edi Iordănescu a pregătit tactica pentru primul său meci oficial la cârma naționalei.

„Vineri seara, tricolorii au efectuat ultima ședință de pregătire înainte de meciul cu Muntenegru, primul joc din actuala ediție a Nations League.

Reclamă

Jucătorii noștri s-au acomodat cu suprafața de joc, iar selecționerul Edward Iordănescu a pus la punct ultimele detalii. Suntem gata de primul meci oficial din acest an!”, a transmis FRF, pe site-ul oficial.

La partida din Podgorica, naționala lui Iordănescu Jr. va fi susținută de apoximativ 200 de fani români.

Edi Iordănescu, anunț ferm înaintea debutului în Nations League: „Echipa națională trebuie să arate că are viitor!”

România se duelează în Nations League cu Muntenegru, Finlanda și Bosnia și Herțegovina. Edi Iordănescu țintește primul loc în grupă. Pentru asta, selecționerul a stabilit reguli stricte la națională.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă urnele ne-au adus în această grupă, înseamnă că aceasta este valoarea noastră în acest moment. Cum facem ca să ieşim de aici şi să creştem de aici şi să mergem din nou la un turneu final, depinde de noi, de multă muncă în timp şi de conştientizare.

Jucătorii care nu vor da 100% în procesul de antrenament, la jocuri, în cantonamentul echipei, unde nu văd devotament total şi responsabilitate, cu siguranţă voi fi mult mai atent atunci când voi face convocările la acei jucători. Echipa naţională trebuie să arate, începând de mâine, că are viitor!”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă dinainte de Muntenegru – România.

  • Echipă probabilă România (4-3-3): Niță – Rațiu, Chiricheș, Rus, Bancu – Marin, Cristea, Cicâldău – Maxim, Tănase, Ivan

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

  • 7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA
Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu