Închide meniul

Muntenegru – România | Naționala noastră joacă în alb la Podgorica! 8.000 de spectatori anunțați, dintre care 300 de români. Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 iunie 2022, 16:02

Muntenegru – România | Naționala noastră joacă în alb la Podgorica! 8.000 de spectatori anunțați, dintre care 300 de români. Hai, România! În fiecare zi

România debutează în grupa din Nations League, în deplasare cu Muntenegru

Naționala României, după intonarea imnului / Profimedia

Muntenegru – România | Naționala noastră va juca în echipament alb la Podgorica, la primul meci din grupa B3, din Nations League. FRF a anunțat că pe stadion vor fi prezenți 8.000 de spectatori, dintre care 300 de români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala lui Edi Iordănescu este pregătită pentru debutul în noua campanie din Nations League. Primul obstacol va fi meciul cu Muntenegru, care va putea fi urmărit în format LIVE TEXT, azi (ora 21:45), pe www.as.ro.

Muntenegru – România | Naționala noastră va juca în alb la Podgorica

FRF a anunțat că România va juca în echipament alb în prima partidă oficială a lui Iordănescu Jr. pe banca tehnică. De cealaltă parte, reprezentativa Muntenegrului va evolua în roșu.

300 de suporteri români vor susține echipa „tricoloră” la meciul din Nations League

„Ultimele informații de la ședința tehnică înainte de Muntenegru – România: jucăm în echipament alb + sunt așteptați 8.000 de spectatori, din care aproape 300 vor fi fani tricolori”, a precizat FRF, pe site-ul oficial.

Reclamă

Muntenegru – România | Cum arată cotele pentru meciul „tricolorilor” din Nations League

România este considerată favorită de bookmakeri în meciul de pe terenul naționalei din Muntenegru.

Naționala lui Edi Iordănescu a primit o cotă de 2.45, în timp ce Muntenegru va porni cu 3.25. În cazul unui rezultat de egalitate, bookmakerii au atribuit cota 3.10.

România și Muntenegru s-au mai întâlnit de 5 ori de-a lungul timpului. „Tricolorii” s-au impus în două dintre ele, în timp adversarii de diseară se pot lăuda cu un singur succes. Celalte două dueluri s-au încheiat cu remiză.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima confruntare directă a avut loc în noiembrie 2018, tot în Nations League, însă în grupa C. Atunci, naționala noastră s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de George Țucudean. În partida tur din campania respectivă, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Gică Hagi, mesaj emoționant înainte de Muntenegru – România

Hagi a oferit un mesaj de mobilizare înaintea debutului României în Nations League. „Regele” a avut un discurs superb, în care a vorbit despre emoțiile pe care le trăia când îmbrăca tricoul naționalei.

„Regele” a spus că performanța fabuloasă de la Cupa Mondială din SUA, din 1994, a reprezentat cel mai important moment al naționalei noastre:

„Onoare, fericire, multe bucurii, emoții, satisfacție și, bineînțeles, împlinire. Multe succese, bucurii multe, momente incredibile. Ne-au făcut pe toți să fim mândri că am reprezentat România.

America (n.r. – Cupa Mondială din 1994) a fost pentru toată generația noastră momentul cel mai înalt, cel mai bun, cel mai mare. Cred că acolo am făcut România să fie mândră”, a spus Gică Hagi, potrivit FRF TV.

La celebrul Mondial din SUA, „Generația de Aur” a României a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Suedia, la loviturile de departajare. Acel parcurs rămâne și astăzi cea mai mare performanță din istoria naționalei noastre.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-0. „Câinii” au deschis cu noroc scorul 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și