Închide meniul

Novak Martinovic e fanul lui Edi Iordănescu: „Este foarte fain ca antrenor!” Jucătorul din naţionala României care l-a cucerit! Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2022, 20:46

Novak Martinovic e fanul lui Edi Iordănescu: „Este foarte fain ca antrenor! Jucătorul din naţionala României care l-a cucerit! Hai, România! În fiecare zi

Novak Martinovic e fanul lui Edi Iordănescu

Captură Antena Sport

Novak Martinovic e fanul lui Edi Iordănescu în drumul spre Euro – Nations League. Sârbul l-a avut antrenor pe actualul selecţioner al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când Novak Martinovic juca pentru FCSB, selecţionerul Edi Iordănescu era secundul lui Ilie Stan.

Novak Martinovic e fanul lui Edi Iordănescu

Edi e foarte fain ca antrenor. A avut şi dorinţă şi răbdare. Pentru mine, cel mai bun fundaş, am zis de câteva ori, a fost Chiricheş„, a spus Novak Martinovic.

Novak Martinovic s-a născut la Belgrad, dar toată familia lui e din Muntenegru, prima adversara a lui Edi Iordănescu în drumul spre EURO 2024. Pe 7 iunie, e Bosnia – România, la Antena 1, de la 21.45.
Sunt de acelaşi nivel” – a răspuns Novak Martinovic când a fost întrebat despre Muntenegru şi Bosnia.

Novak Martinovic e patron de restaurant la Belgrad, dar visează să se facă antrenor. „Am luat şi din Cârtu, am luat şi Olaroiu, am luat si de la Edi„, a mai spus Martinovic.

Reclamă

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă 4 / 0/3

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Adrian Mutu, specialistul Antenei 1 la meciurile României! Hai, România!

Adrian Mutu va fi specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League. Meciurile cu Bosnia şi Finlanda vor fi transmise de Antena 1, pe 7 iunie, respectiv 11 iunie, de la 21.45.

Adrian Mutu va face pereche cu prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel în emisiunile “Hai, Romania! În fiecare zi!” difuzate înainte și după partidele naționalei. Primele două apariții vor fi la cele două meciuri transmise de Antena 1 în luna iunie – marți 7 iunie, ora 21.45, Bosnia – România și sâmbătă 11 iunie, ora 21.45, România – Finlanda, meci eveniment care marchează 100 de ani de la primul joc al României, pe 8 iunie 1922, 2-1 la Belgrad.

Adrian Mutu este, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei cu 35 de reușite, creator de spectacol la Chelsea, Inter, Juventus sau Fiorentina, iar la începutul anului a fost foarte aproape să devină selecționerul României.

E foarte greu de exprimat în cuvinte, dar a îmbrăca tricoul echipei naționale a fost cea mai mare onoare și o mare responsabilitate să am posibilitatea de a reprezenta toți românii prin acest sport foarte frumos. Sper că am facut-o cu cinste, sper că v-ați bucurat! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine la fiecare meci și sper să fiți în continuare alături de echipa națională„, a declarat Adrian Mutu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și