Închide meniul

Radu Drăgușin, dorit în Premier League! „Are ca obiectiv 25-30 de meciuri”. Hai România! În fiecare zi

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iunie 2022, 8:50 / Actualizat: 3 iunie 2022, 12:36

Radu Drăgușin, dorit în Premier League! „Are ca obiectiv 25-30 de meciuri. Hai România! În fiecare zi

Radu Drăgușin ar putea ajunge în Premier League

Radu Drăgușin, în tricoul lui Juventus / Profimedia

  • Radu Drăgușin este dorit în Premier League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Radu Drăgușin este dorit în Premier League. Anunțul a fost făcut de agentul său, Florin Manea. Impresarul a dezvăluit că există mai multe oferte din Anglia pentru fundașul român care a revenit la Juventus din împrumutul de la Salernitana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăgușin a încheiat sezonul din Serie A la Salernitana, alături de care s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă.

Radu Drăgușin, dorit în Premier League! „Are ca obiectiv 25-30 de meciuri”

Acum, fundașul de 20 de ani a revenit la clubul-mamă, Juventus. Florin Manea consideră însă că există șanse mici ca Drăgușin să rămână la „Bătrâna Doamnă”. Cel mai probabil, internaționalul român va fi împrumutat, iar impresarul său spune că nu duce lipsă de oferte.

Reclamă

Manea a mărturisit că Radu Drăgușin are „niște oferte din Premier League”. În plus, agentul a declarat că tânărul jucător va avea ca obiectiv să bifeze cel puțin 25 de meciuri în următoarea stagiune:

„Scopul său a fost să joace 12 meciuri în Serie A și s-a descurcat foarte bine. A crescut mult în acest sezon, întotdeauna își dorește să-și îmbunătățească jocul. A înțeles ce greșeli a făcut în acest sezon.

Reclamă

Încă nu am discutat cu oficialii de la Juventus. Radu trebuie să joace din ce în ce mai mult, pentru sezonul viitor are ca obiectiv 25-30 de meciuri. Există posibilitatea de a fi împrumutat.

Vom vedea care este cea mai bună soluție pentru el. Are niște oferte din Premier League, este un jucător apreciat pentru fizic și putere. Sunt sigur că în câțiva ani va juca titular la Juventus, pentru că îți dorește să joace aici”, a spus Florin Manea, pentru TuttoJuve.

Drăgușin a jucat 20 de meciuri în ultimul sezon din Serie A

Drăgușin a adunat 20 de apariții în sezonul recent încheiat din Serie A. În prima parte a stagiunii a evoluat la Sampdoria (13 meciuri), apoi a jucat la Salernitana (7 meciuri).

Reclamă 4 / 0/3

3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, care recent a debutat și la naționala mare a României. Fundașul de 20 de ani a fost convocat de Florin Bratu la naționala U21 a României pentru meciurile amicale cu Georgia U21 (3 iunie) și Slovacia U21 (7 iunie).

Recent, Florin Manea a recunoscut că a primit o ofertă răsunătoare, în valoare de 8 milioane de euro, pentru uriașul fundaș român:

„Am o ofertă acum, de 8 milioane de euro. Nu spun echipa. Sunt 8 milioane de euro, banii jos. Nu pot spune nimic, dar e o țară puternică, din Top 5.”, a spus Manea, pentru gsp.ro.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 23:15
Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
AntenaPLAY • 26 mart., 11:19
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere!
AntenaPLAY • 25 mart., 20:05
Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere! Ce a spus despre duelul cu Luis Diaz