Închide meniul
Video

Reacţia lui Adrian Mutu, după Bosnia – România 1-0: „Am fost mai răi, mai vii, parcă am vrut mai mult!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2022, 0:14 / Actualizat: 8 iunie 2022, 1:43

Adrian Mutu, reacţie după Bosnia - România 1-0

Captură Antena 1

  • Reacţia lui Adrian Mutu, după Bosnia – România 1-0
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

Reacţia lui Adrian Mutu, după Bosnia – România 1-0. Expertul Antenei 1 a analizat prestaţia naţionalei României de la Zenica. Edi Iordănescu a rămas fără victorie pe banca naţionalei. Următorul meci la României este sâmbătă, 11 iunie, cu Finlanda, în direct la Antena 1, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a ratat marile ocazii ale meciului în partida cu Bosnia. George Puşcaş şi Andrei Burcă au ratat marile ocazii ale meciului, în prima repriză. Florin Niţă a intervenit perfect în faţa starului Edin Dzeko, însă nu a mai avut ce face în faţa lui Smail Prevljak.

Reacţia lui Adrian Mutu, după Bosnia – România 1-0

O impresie mai bună decât în meciul cu Muntenegru, am fost mai răi, mai vii. Parcă am vrut mai mult, în special în repriza a doua, când am echilibrat jocul, parcă am fost mai prezenţi pe faza de atac. Totuşi parcă am intrat timoraţi la începutul meciului, ne era foarte frică. După părerea mea, interpretarea sistemului acesta, 3-5-2, noi l-am jucat într-un 5-3-2, am jucat foarte defensiv.

Reclamă

Ideea e că într-adevăr nu putem să-i condamnăm aşa pe jucători şi să-i schimbăm pe toţi. Avem nevoie să fie ceilalţi în formă. Trebuie să aşteptăm puţin, să vedem ce se întâmplă în Nations League.

România mi-a lăsat o impresie mai bună decât cu Muntenegru, dar tot am intrat timorați, cu frică și am interpretat jocul prea defensiv. Am arătat mai bine, dar nu atât cât să câștigăm acest meci. Pușcaș putea face mai mult la acea fază când a driblat portarul, dar a tras slab.

Reclamă

A fost un meci echilibrat. Prin minutul 30, când am început să fim mai agresivi, puteam marca, prin Burcă. A apărut surprinzător la finalizare. Bosnia a alternat astăzi cu jucătorii cei mai buni. Dzeko nu ne-a pus deloc probleme, dar Pjanic s-a văzut, a făcut ordine în haos„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate la Antena 1.

Bosnia – România 1-0. Edi Iordănescu, fără victorie la echipa naţională

Edi Iordănescu rămâne fără victorie la echipa naţională! După eşecul cu Muntenegru, scor 0-2, echipa naţională a fost învinsă şi de Bosnia şi Herţegovina, scor 0-1. George Puşcaş a fost ghinionistul de serviciu la Zenica. Atacantul a ratat incredibil cu poarta goală şi a irosit o nouă şansă de gol spre finalul primei reprize, când a lovit cu capul, însă a trimis peste poartă.

Smail Prevljak a decis confruntarea, în minutul 68. Florin Niţă a respins mingea, iar balonul a ajuns la atacantul lui Eupen, care a înscris.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru România urmează confruntarea cu Finlanda. Meciul va fi sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21:45, în direct la Antena 1.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:37 Bayer Leverkusen – Werder Bremen LIVE SCORE (18:30). Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB