Închide meniul

România, medalia de aur la campionatele europene de spadă U23! Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 mai 2022, 22:01 / Actualizat: 30 mai 2022, 23:22

România, medalia de aur la campionatele europene de spadă U23! Hai, România! În fiecare zi

Echipa României a obținut medalia de aur la campionatele europene de tineret de spadă

Componentele echipei României la spadă / Facebook Federația Română de Scrimă

Echipa României a obținut medalia de aur la campionatele europene de tineret de la Tallin, în proba feminină de spadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din echipa României au făcut Bianca Elena, Alexandra Predescu, Cristina Constantinescu și Talida Enache.

România, medalia de aur la campioanele europene de spadă U23

„Bianca Benea, Alexandra Predescu, Cristina Constantinescu și Talida Enache sunt campioanele Europei la tineret, în proba feminină de spadă! România a luat primul aur la Europenele de la Tallinn după o finală de vis în compania Elveției! Tricolorele au luptat, au revenit pe tabelă și au câștigat o medalie pe care o merită din plin! Bravo, Alexandra! Bravo, Bianca! Bravo, Cristina! Bravo. Talida! Felicitări antrenorilor Robert Rigo și Adrian Colcișcă! „, se arată în anunțul Federației Române de Scrimă.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și