Închide meniul

Românii au răspuns la convocare în Liga Punctelor: 1,6 milioane de puncte transformate în echipament pentru copii

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2023, 10:12 / Actualizat: 29 noiembrie 2023, 17:31

Reclamă
Românii au răspuns la convocare în Liga Punctelor: 1,6 milioane de puncte transformate în echipament pentru copii

Românii au răspuns la convocare în Liga Punctelor

Românii au răspuns la convocare în Liga Punctelor

Românii au răspuns la convocare în Liga Punctelor: 1,6 milioane de puncte transformate în echipament pentru copii. Articol sustinut de Penny.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga Punctelor PENNY, un proiect unic în România, este un real succes

Românii au răspuns la convocare în Liga Punctelor: 1,6 milioane de puncte transformate în echipament pentru copii. Românii au demonstrat din nou că fotbalul ne uneşte şi s-au mobilizat exemplar în cadrul campaniei Liga Punctelor PENNY. În doar câteva săptămâni, 694 de cluburi de fotbal masculin şi feminin s-au înscris în platformă, au fost donate 1,6 milioane de puncte a câte 10 lei fiecare şi au fost efectuate 260.000 de donaţii. Cluburile care au strâns puncte încă mai pot achiziţiona produse din platformă până la 20 noiembrie din magazinul de pe ligapunctelorpenny.ro.

Bilanţ Liga Punctelor PENNY

  • 694 de cluburi înscrise (Feminin si masculin)
  • 1.6 milioane de puncte donate
  • +260.000 de donații

Cluburie de copii din toaţă ţara înscrise în platforma Liga Punctelor au putut obţine echipament necesar pentru paşii către marea performanţă cu ajutorul punctelor adunate pe bonul de cumpărături de la PENNY. Ei au achiziţionat mingi, tricouri, jaloane şi multe alte echipamente importante pentru un antrenament profesionist. Pasiunea şi talentul micilor jucători se întâlneşte cu comunităţile din jurul lor şi cu cei care vor să-i susţină.

PENNY este sponsorul tuturor echipelor naţionale de fotbal ale României.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și