Închide meniul
Video

Sacrificiile făcute de Narcis Răducan pentru a-şi cumpăra o pereche de ghete! A vândut sticle pentru a face rost de bani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2023, 20:45 / Actualizat: 2 noiembrie 2023, 16:07

Sacrificiile făcute de Narcis Răducan pentru a-şi cumpăra o pereche de ghete

Captură AntenaSport

Sacrificiile făcute de Narcis Răducan pentru a-şi cumpăra o pereche de ghete! Narcis Răducan a jucat cu Steaua în Liga Campionilor dar, ca să ajungă fotbalist, a făcut mari sacrificii. Acum, vestitul maidan, pe care s-au născut marii jucători, a dispărut. Locul lui e luat de terenuri moderne, sintetice, care la începutul anilor 90 erau SF-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrele porţi din ghiozdane, pietre sau copaci de acum mai bine de 30 de ani au dispărut. Acum, copiii se simt fotbalişti de când se apucă, pe terenurile sintetice.

Nici măcar în filmele SF nu exista. Nu exista, dar nu ne incomoda cu absolut nimic. În principiu, e aceeaşi dragoste clasică pentru fotbal„, a spus Narcis Răducan.

Sacrificiile făcute de Narcis Răducan pentru a-şi cumpăra o pereche de ghete. Ce a vândut

Iar ghetele de fotbal erau greu de găsit. Narcis Răducan a strâns sticle şi le-a vândut, ca să îşi cumpere prima pereche. „Aşa am dus la sticle zile şi săptămâni la rând. Până am reuşit să îmi iau o pereche de ghete cu crampoane„, a mai spus Narcis Răducan.

Narcis Răducan a deschis o academie de individualizare, ca să-i ajute pe copii să îşi perfecţioneze jocul.

Reclamă

„Nu mai există acest maidan, de aici şi intenţia mea pe care am pus-o în practică„, a mai spus Răducan.

Până pe 14 noiembrie, românii pot ajuta la strângerea punctelor care se transformă in echipamente pentru şcolile de fotbal de la noi. „E o investiţie în viitor. Trebuie să ne gândim ce se întâmplă şi în provincie sau în cartierele mai sărace, unde nu toată lumea poate să plătească câteva sute de lei”, a mai spus Narcis Răducan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și