Selecţionerul Edi Iordănescu l-a testat pe bucătarul naţionalei. Dulci sunt victoriile la naţională. Chef Andrei Voica e atent când pune desertul în farfurie pentru jucătorii care sunt gata să ducă România la EURO.
Chef Andrei Voica alege desertul potrivit pentru jucătorii naţionalei.
Selecţionerul Edi Iordănescu l-a testat pe bucătarul naţionalei
„Îmi place la para confiată să fac o cremă de mascarpone, aromatizată cu fructul pasiunii. O confiez într-un vin alb”, a declarat Chef Andrei Voica.
Omul care găteşte pentru Ianis Hagi, Alibec şi Moruţan la naţională nu le face chiar toate poftele fotbaliştilor.
„Fotbaliştii iubesc clătitele cu ciocolată, dar evităm, evităm cât mai mult. Cel mai pofticios, dacă e să o luăm aşa, este maseurul”, a mai spus chef Andrei Voica.
Selecţionerul Iordănescu l-a testat pe bucătarul naţionalei la restaurant.
„El a crezut că am venit ca să mă relaxez, dar eu am mers să-l testez. Mi-a plăcut foarte mult, e foarte bine organizat şi e foarte talentat”, a declarat Edi Iordănescu.