Edi Iordănescu/ AntenaSport
Selecţionerul Edi Iordănescu l-a testat pe bucătarul naţionalei. Dulci sunt victoriile la naţională. Chef Andrei Voica e atent când pune desertul în farfurie pentru jucătorii care sunt gata să ducă România la EURO.
Chef Andrei Voica alege desertul potrivit pentru jucătorii naţionalei.
Selecţionerul Edi Iordănescu l-a testat pe bucătarul naţionalei
“Îmi place la para confiată să fac o cremă de mascarpone, aromatizată cu fructul pasiunii. O confiez într-un vin alb”, a declarat Chef Andrei Voica.
Omul care găteşte pentru Ianis Hagi, Alibec şi Moruţan la naţională nu le face chiar toate poftele fotbaliştilor.
“Fotbaliştii iubesc clătitele cu ciocolată, dar evităm, evităm cât mai mult. Cel mai pofticios, dacă e să o luăm aşa, este maseurul”, a mai spus chef Andrei Voica.
Selecţionerul Iordănescu l-a testat pe bucătarul naţionalei la restaurant.
“El a crezut că am venit ca să mă relaxez, dar eu am mers să-l testez. Mi-a plăcut foarte mult, e foarte bine organizat şi e foarte talentat”, a declarat Edi Iordănescu.
- Dulci sunt victoriile la naţională
- Chef Andrei Voica e atent când pune desertul în farfurie pentru jucătorii care sunt gata să ducă România la EURO
- NBA și NHL se văd live exclusiv în AntenaPLAY
- Aplicaţia Antena Sport poate fi descărcată gratuit acum din AppStore şi GooglePlay
- Tricolorii U19 visează la calificări la turneele finale şi cu naţionala mare
- Radu Drăguşin arde de nerăbdare să îmbrace din nou tricoul României şi să mai cânte imnul împreună cu fanii
- Radu Drăguşin, primul jucător din Generaţia de suflet care a venit să vadă muralul realizat pentru European
- Ce înseamnă pentru tricolori să li se cânte imnul “Deşteaptă-te, române!” la fiecare meci
- Sacrificiul pe care l-a făcut Valentin Mihăilă pentru a fi în formă la antrenamentele şi meciurile naţionalei




























