Închide meniul
Video

Stadionul din Zenica e plasat lângă o moschee și o biserică creștină. Orașul amintește de România anilor ’90. Bosnia – România e marți, de la 21:45, la Antena 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 iunie 2022, 20:59

Bosnia - România se joacă la Zenica

Stadionul de la Zenica / as.ro

Stadionul din Zenica e plasat lângă o moschee și o biserică creștină. Orașul amintește de România anilor ’90. Bosnia – România e marți, de la 21:45, în direct la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile naţionalei României revin la Antena 1, pentru următorii 6 ani. Transmitem viitoarele două confruntări ale tricolorilor: Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play)

Zenica, orașul unde tricolorii vor înfrunta Bosnia, amintește România anilor ’90

Creștinii și musulmanii sunt topiți după fotbal la Zenica, unde naționala va da bătălia cu Bosnia, mâine seară, la Antena 1, de la 21:45. Atmosfera din oraş aminteste de România anilor ’90.

În Zenica, orașul unde tricolorii vor înfrunta Bosnia, trăim o întoarcere în timp în România anilor ’90.

Sunt 30 de ani de la războiul din Bosnia, iar musulmanii și creștinii trăiesc în pace la Zenica. Cimitirul în care sunt înmormântate victimele razboiului amintește de ororile trecutului. Stadionul pe care va juca naționala are puțin peste 15 mii de locuri. O biserica creștina e în spatele unei peluze și o moschee e situată la cealaltă peluză.

Reclamă

Naționala revine după 11 ani la Zenica, tricolorii fiind învinși atunci de golul lui Dzeko din finalul partidei. Ultrașii din Zenica sunt pregătiți pentru marele meci

„Fotbalul înseamnă pentru mine totul. 2-2 va fi mâine. Cred că România este mai puternică decat noi, în acest moment”, a spus un fan al Bosniei.

Adrian Mutu, idol pentru fanii din Bosnia

Ultrasul bosniac a lucrat în hotelul în care a fost cazată naționala pe vremea lui Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

„I-am spus: ‘Mutu? putem să facem o poză?’ El a răspuns: ‘Ok, vrei ceva de băut?’ Nu-mi venea să cred… el a jucat la Chelsea. Pentru mine era un mare jucător”, a mai spus fanul.

Și turcii din Zenica au un idol din Romania: „Hagi, Hagi, yes, Galatasaray”.

Fanii României se pot răcori cu înghețată la Zenica.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și