Închide meniul

Valentin Butnaru şi Bogdan Alecsandru, vedetele Antena 1, sunt gata să strige din nou la calificările naţionalei României! Hai, România! În fiecare zi!

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2022, 17:58

Valentin Butnaru şi Bogdan Alecsandru, vedetele Antena 1, sunt gata să strige din nou la calificările naţionalei României! Hai, România! În fiecare zi!

Valentin Butnaru şi Bogdan Alecsandru, despre meciurile uriaşe ale naţionalei României

  • Vedetele Antena 1, alături de naţionala României
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Valentin Butnaru şi Bogdan Alecsandru sunt alături de naţionala lui Edi Iordănescu. Cele două vedete Antena 1 vor sta cu ochii pe Bosnia – România, care va fi de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi pe Antena Play.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două vedete Antena 1 şi-au adus aminte de primele meciuri pe care le-au văzut.

Valentin Butnaru şi Bogdan Alecsandru, despre meciurile uriaşe ale naţionalei României

Sincer, nu mai ţin minte primul meci de pe stadion, dar ştiu clar care a fost primul meci văzut la TV. Şi vorbim despre Campionatul Mondial din 1990: România – Argentina 1-1. Aveam 5 ani pe atunci, tatăl meu era mare microbist.

Reclamă

Ce ţin minte a fost reacţia lui. Era vorba de Argentina, eu nu înţelegeam ce e cu Argentina, de echipă de fotbal. Am asociat bucuria tatălui meu cu rezultatul. A fost un rezultat de egalitate, dar ne-a favorizat atunci. Şi ce mai ţin minte este melodia Giannei Nannini: Un Estate Italiana, care era imnul Campionatul Mondial din 90 şi am fredonat-o până în 1994„, a spus Valentin Butnaru.

Video cu mesajul lui Valentin Butnaru

Îmi aduc plăcere de meciurile de la Campionatul Mondial din SUA, parcă au un farmecv aparte. Cu toţii trăiam visul american. Acelea sunt primele meciuri pe care mi le aduc aminte, nişte meciuri extraordinare ale echipei naţionale!„, a spus şi Bogdan Alecsandru.

Reclamă

Dobrin, Hagi sau Mutu? Cele 2 vedete au dat răspunsul

Cele două vedete au vorbit şi despre cei mai importanţi jucători ofensivi pe care i-a avut România.

Eu nu l-am prins pe Dobrin, am văzut documentare despre Dobrin, am reacţiile oamenilor, am văzut faze de fotbal. Pe Hagi l-am prins toată viaţa mea, pe Mutu la fel. E greu, dar dintre cei trei e foarte greu. Dar cred că aş merge cu Hagi. Ce făcea Hagi pe teren, cum deschidea fazele ofensive, venea şi în defensivă. Ştia să motiveze oamenii, nu cred că a fost un fotbalist la fel ca el„, a spus Valentin Butnaru.

E greu de ales, pentru că fiecare pentru generaţia lui a reprezentat ceva magnific. Dobrin, nu mai zic, e o legendă. Gheorghe Hagi e un monument de fotbal. Adrian Mutu, un tip atât de talentat care ne-a dus pe culmile succesului„, a spus şi Bogdan Alecsandru.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi au ales golul lui Hagi ca fiind cel mai frumos.

Nu am mai văzut un gol la fel de frumos, e fabulos golul lui Hagi. Cu toţi avem amintirea tristă a sfertului cu Suedia, nu era doar tatăl meu dezamăgit, artunci am înţeles şi eu despre ce e vorba şi care a fost miza. Puteam să ajungem în semifinale în SUA”, a spus Valentin Butnaru.

„Hagi, Columbia, în 1994. Am meciul acasă pe DVD şi l-am revăzut acum de curând. Este pe pe locul 14 sau 16 în topul celor mai frumoase goluri”, a spus şi Bogdan Alecsandru.

Cele două vedete Antena 1 au avut un mesaj şi pentru”tricolorii” lui Edi Iordănescu.

„Sunt pregătit să spun „Hai, România! În fiecare zi„, e mesajul lui Valentin Butnaru.

Îmi place mult de Ianis, cred că a luat foarte mult de la tatăl său, „Regele fotbalului românesc!”, de la Gheorghe Hagi. Îmi place de Cicâldău, nu are foarte multe meciuri jucate la naţională. Cred că oamenii ăştia tineri pot să reconstruiască fotbalul românesc. Hai, România1 În fiecare zi„, a spus Bogdan Alecsandru.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
butnaru
Diverse • 13 apr., 14:06
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Profesorul de squash! Valentin Butnaru, de la pupitrul știrilor, pe parchetul sălii. Provocare pentru Basarab Panduru
Diverse • 12 apr., 21:05
AS.ro LIVE | Valentin Butnaru este invitatul lui Cătălin Oprişan, de la 10:30. Antrenorul de squash al vedetelor, poveşti de senzaţie