Închide meniul

Viitor incert pentru George Puşcaş. A scăpat printre degete un transfer de 5 milioane de euro! Ce opţiuni are după ratările din Bosnia – România

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2022, 10:11

Reclamă
Viitor incert pentru George Puşcaş. A scăpat printre degete un transfer de 5 milioane de euro! Ce opţiuni are după ratările din Bosnia – România

Viitor incert pentru George Puşcaş, autor unei duble ratări în Bosnia - România

George Puşcaş, în timpul meciului Bosnia - România / FRF.ro

Viitor incert pentru George Puşcaş, care a semnat două ratări uriaşe în meciul Bosnia – România, scor 1-0, din UEFA Nations League. Atacantul de 26 de ani nu ştie unde va juca sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După întoarcerea din vacanţă, internaţionalul român ar trebui să se întoarcă la Reading, clubul care l-a cumpărat în 2019 de la Inter pentru 7.5 milioane de euro. Jurnaliştii britanici anunţă că sunt şanse mici ca acesta să fie păstrat.

Viitor incert pentru George Puşcaş

Lui Puşcaş tocmai i-a expirat împrumutul la Pisa, acolo unde a impresionat. A înscris 8 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 18 meciuri din Serie B. Chiar dacă şi-a ajutat echipa să se claseze pe podium, a ratat in extremis promovarea în prima ligă din Italia. A pierdut finala barajului cu Monza, scor 4-6 la general.

Dacă promova, Pisa era obligată să îl transfere definitiv pe George Puşcaş în schimbul a 5 milioane de euro. Mutarea a picat şi Reading acum caută soluţii. Este dispusă să îl lase pe român să continue în Serie B chiar şi pentru 2.5 milioane de euro.

Italienii au opţiune de a-l cumpăra pentru jumătate din acea sumă. Rămâne de văzut dacă Pisa va accepta această ofertă, deşi Reading a plătit aproximativ 7 milioane de lire sterline pentru a-l cumpăra. Înţelegerea ar putea fi totuşi binevenită, după cele 2 sezoane şi jumătate dezamăgitoare ale lui Puşcaş. În 2019, acesta a semnat un contract pe cinci ani şi este printre jucătorii cu cele mai mari salarii. Având în vedere situaţia financiară a clubului, se va profita de orice oportunitate de a reduce costurile salariilor„, anunţă getreading.co.uk.

Reclamă
Reclamă

Reading deja poartă discuţii cu mai mulţi atacanţi importanţi. Este vorba de Andre Gray, Shane Long, Charlie Austin şi Paul Ince. În condiţiile date, şansele lui Puşcaş de a continua la ocupanta locului 21 din Championship sunt minime. Are mai degrabă opţiunea de a pleca şi aşteaptă un răspuns de la oficialii lui Pisa.

Puşcaş a ratat din toate poziţiile în Bosnia – România

George Puşcaş a avut o ratare incredibilă, cu poarta goală, în meciul cu Bosnia. În minutul 19 s-a aflat în poziţie excelentă, însă nu a reuşit să deschidă scorul. Puşcaş a semnat una dintre cele mai mari ratări ale carierei. Vârful de 26 de ani nu a izbutit să înscrie dintr-o poziţie ideală!

Puşcaş a primit o pasă de la adversar, dar nu a reuşit să profite de „cadoul” uluitor. Atacantul l-a driblat pe portarul Sehic, a rămas singur cu poarta goală, însă nu a reuşit să înscrie. Fundaşul Anel Ahmedhodzic, de la Malmo FF, a scos balonul de pe linia porţii!

Reclamă

În minutul 37, naţionala noastră putea marca primul gol în această ediţie din Liga Naţiunilor. Învinşi în Muntenegru cu 0-2, jucătorii lui Edi Iordănescu au avut un ghinion uriaş la Zenica.

Mario Camora a reuşit o pasă prin care a surprins toată defensiva gazdelor. Mingea a ajuns la Burcă, cel care a încercat să reia din prima. Fundaşul de la CFR Cluj doar a „şters” mingea, care a ajuns la George Puşcaş. Lovitura acestuia de cap, din marginea careului mic, l-a luat la ţintă pe portarul Bosniei.

Balonul a ajuns după la Andrei Burcă, dar şutul acestuia a trecut razant pe lângă poarta din stânga lui Sehic. Jucătorul venit de la campioana României s-a aşezat în genunchi şi şi-a pus mâinile în cap.

Puşcaş a marcat ultima dată pentru naţionala României în 2020, într-un amical câştigat cu Belarus. Înscria atunci, cu un minut înainte de pauză şi ducea scorul la 4-0. În cele din urmă, tricolorii s-au impus cu 5-3.

George Puşcaş, ghinionistul de serviciu

Meciul ăsta a fost puţin diferit, am simţit şi noi că am intrat altfel în joc. A fost un joc mai bun decât cel de dinainte şi ne simţeam mai bine între noi. Din păcate nu am reuşit să deschidem scorul şi am fost… am fost penalizaţi la una dintre singurele lor ocazii.

Pur şi simplu l-am văzut pe portar ieşit, am avut spaţiu să-l driblez, dar nu ştiam că va ajunge cineva atât de repede în poartă şi a scos de pe linia porţii.

Deocamdată e tristeţe, e ceva normal, dar după 3 zile e un alt meci. Ar trebui să trecem peste, ăsta e fotbalul. Baţi, pierzi, trebuie să treci ziua următoare peste pentru că ar putea să se schimbe lucrurile de la un meci la altul

(Cum credeţi că vă vor primi oamenii în Giuleşti?) Nu ar trebui să ne preocupăm prea mult la cum ne vor primi oameni, ar trebui să ne gândim mai mult la noi, să acumulăm puncte”, a declarat George Puşcaş la finalul meciului.

Puşcaş îşi poate lua revanşa în meciul România – Finlanda, care va fi pe 11 iunie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și