Închide meniul

Eduard Ionescu s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024, la simplu masculin

Dan Roșu Publicat: 19 iunie 2024, 12:00

Reclamă
Eduard Ionescu s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024, la simplu masculin

Eduard Ionescu s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024, la simplu masculin

Eduard Ionescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Eduard Ionescu s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024, la proba de simplu masculin. Eduard este al patrulea jucător de tenis de masă al României care va merge la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Jocurile Olimpice 2024, România va fi reprezentată la simplu feminin de Bernadette Szocs și Elizabeta Samara, la simplu masculin de Ovidiu Ionescu și Eduard Ionescu şi de perechea mixtă Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs. De asemenea, şi echipa României, clasată pe locul 4, e prezentă la JO.

Eduard Ionescu s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024, la simplu masculin

„Eduard Ionescu va fi în premieră la Jocurile Olimpice! Clasat pe locul 72 mondial și cu performanțe remarcabile, Eduard Ionescu a primit oficial vestea că va reprezenta România în proba de simplu masculin la ediția Jocurilor Olimpice de la Paris.

Tenisul de masă românesc și-a respectat promisiunea și a calificat la Jocurile Olimpice:
✔️Echipa națională feminină.
✔️Bernadette Szocs și Elizabeta Samara în proba de simplu feminin.
✔️Ovidiu Ionescu și Eduard Ionescu în proba de simplu masculin.
✔️Perechea de dublu mixt Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs”, se arată în comunicatul emis de Federaţia Române de Tenis de Masă.

Reclamă
Reclamă

Performanţă uriaşă pentru echipa României de tenis de masă

Performanţă uriaşă pentru echipa României de tenis de masă. Româncele ocupă locul patru, în ierarhia mondială, cu mai puţin de două luni rămase până la startul Jocurilor Olimpice de la Paris.

România a urcat pe locul patru în ierarhia mondială a tenisului de masă, cu 4026 de puncte. Româncele sunt la o distanţă de doar 66 de puncte faţă de podium, cu 52 de zile rămase până la starul Jocurilor Olimpice.

Pe primul loc în ierarhia mondială se află China, pe locul secund Japonia, iar podiumul este completat de Coreea de Sud. Cele trei naţionale reprezintă o forţă în tenisul de masă, astfel că pentru România, clasarea pe locul patru este o performanţă remarcabilă.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și