Închide meniul

Andrei Pavel susţine că Simona Halep mai poate câştiga un Grand Slam! „Nu ar trebui să schimbe nimic”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2022, 13:32 / Actualizat: 2 mai 2022, 15:32

Andrei Pavel susţine că Simona Halep mai poate câştiga un Grand Slam! „Nu ar trebui să schimbe nimic

Simona Halep, în timpul unui meci de la Madrid

Profimedia Images

Andrei Pavel susţine că Simona Halep mai poate câştiga un Grand Slam. Colaborarea cu Patrick Mouratoglou a transformat-o pe românca de 30 de ani din toate punctele de vedere, iar fostul ei antrenor anunţă că Simo nu va rămâne doar cu Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Din punct de vedere tactic, nu ar trebui să schimbe nimic. La ea contează foarte mult motivația și sănătatea. Aceste două lucruri sunt cele mai importante pentru Simona acum. Experiență are cât cuprinde, iar Simo acum are nevoie de sănătate și motivație.

Andrei Pavel susţine că Simona Halep mai poate câştiga un Grand Slam

Sunt acum niște jucătoare puternice pe care trebuie să le bată, e un nou lider, Iga Swiatek, care momentan e în cea mai bună formă, dar eu cred că Simona, dacă e motivată și are răutatea ei caracteristică, mai poate să câștige un Grand Slam”, a spus Pavel, citat de sport.ro.

Simona Halep a jucat cinci finale de Grand Slam şi le-a pierdut pe primele trei, la Roland Garros (2014 şi 2017), învinsă de Maria Sharapova şi Jelena Ostapenko, şi la Australian Open 2018, bătută de Caroline Wozniacki.

Simona Halep şi-a schimbat o lovitură

Colaborarea cu Patrick Mouratoglou a adus şi o modificare în jocul ei tehnic. Lovitura de dreapta a fost modificată. De asemenea, şi serviciul este unul mult mai performant.

Reclamă

”Loviturile e dificil să le schimbi la 30 de ani, după atâta vreme, însă am progresat un pic la lovitura de dreapta, m-a corectat și chiar mă simt mult mai bine, și la serviciu un pic, per total, s-au făcut unele mici modificări, dar cea mai importantă e poziționarea în teren.

Mi-aș dori să fiu și mai solidă la acest capitol pentru că simt că acolo este un plus de dobândit și aș putea reveni în top jucând așa”, a spus Simona Halep, citată de gsp.ro.

Într-adevăr, serviciul a fost una din armele cele mai importante în duelul cu Paula Badosa, câștigat cu 6-3, 6-1, în turul 2 de la Madrid. Simo a avut un procent de 84% la punctele câștigate cu primul, ea reușind să salveze 6 mingi de break din cele 7 avute de Badosa.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Cori Gauff, în turul 3 de la Madrid

Pentru Simona Halep, urmează duelul cu Cori Gauff, cea care acum are o cotă de 22 la câștigarea trofeului. Românca a învins-o în primele două directe pe sportiva din Statele Unite, fără set pierdut.

Halep a învins-o chiar în acest an, la Indian Wells. A fost 6-3, 6-4 pentru fostul lider WTA. O victorie categorică a obţinut Simona şi în 2019, atunci când a eliminat-o din optimile de la Wimbledon pe Gauff. S-a impus atunci în două seturi identice, 6-3, 6-3.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și