Închide meniul

Simona Halep a primit un wild card! La ce turneul poate reveni românca în circuit

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2024, 13:49

Reclamă
Simona Halep a primit un wild card! La ce turneul poate reveni românca în circuit

Simona Halep a primit un wild card

Simona Halep, în timpul unui demonstrativ - Profimedia Images

Simona Halep a primit un wild card şi poate reveni pe terenul de joc la finalul lunii octombrie, atunci când se va desfăşura turneul WTA de la Tokyo, Toray Pan Pacific Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, Simonei i-a oferit un wild card pentru competiţia de 500 de puncte ce va avea loc în perioada 21-27 octombrie. Apoi, pentru Simo ar putea urma turneul WTA 250 de la Hong Kong.

Simona Halep a primit un wild card

Aceasta va fi a patra prezenţă a Simonei Halep la turneul de la Tokyo, unde a mai participat în 2010, 2012 şi 2013, atunci când încă nu era un nume mare în tenisul mondial. În 2013, ea a ajuns în optimi, unde era învinsă de Venus Williams, 6-4, 5-7, 3-6.

Simona va evolua din nou în circuitul WTA după o pauză de cinci luni. În mai, ea abandona în prima rundă de la Trophee Clarins, în meciul cu McCartney Kessler.

„Sunt încă în recuperare cu genunchiul, dar plănuiesc la sfârșit de octombrie să joc un turneu la Honk Kong, mi-aș dori tare mult. Mi-e dor, simt lipsa competiției, sper să fiu sănătoasă și aptă de joc, ăsta e planul”, spunea recent Simona Halep.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep a dat verdictul despre colaborarea dintre Patrick Mouratoglou şi Naomi Osaka

Simona Halep a dat verdictul despre colaborarea dintre Patrick Mouratoglou şi Naomi Osaka. La scurt timp după ce jucătoarea din Japonia s-a despărţit de Wim Fissette, un alt fost antrenor al Simonei Halep, a venit anunţul că antrenorul francez o va pregăti pe Osaka.

Patrick Mouratoglou, cel care şi-a asumat vina în faţa judecătorilor de la TAS, o va antrena pe Naomi Osaka, jucătoarea cu patru titluri de Grand Slam în palmares.

„Văd o colaborare destul de bună. Dacă Osaka e dispusă să muncească și să facă ceea ce a făcut în trecut, eu cred că o să facă o echipă bună. Patrick e un antrenor care motivează foarte mult, are acest har și e foarte strict, pe tactică, pe statistici.

Reclamă

Suntem în relații normale, nici bune, nici rele. Eu sunt ok, am o energie pozitivă, merg înainte, am lăsat subiectul în urmă. Vreau să mă bucur de ceea ce mai pot să fac în tenis și în viață.

Viața este și după sport, am înțeles asta în ultimii doi ani, m-a ajutat să mă maturizez. Ăsta a fost cel mai mare câștig din perioada asta, că sunt foarte bine cu mine”, a declarat Simona Halep.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și