Închide meniul

Carlos Alcaraz a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Asta aş alege”. Ce a spus despre comparaţia cu „The Big 3”

Alex Masgras Publicat: 11 iunie 2024, 9:15

Reclamă
Carlos Alcaraz a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Asta aş alege. Ce a spus despre comparaţia cu „The Big 3

Carlos Alcaraz a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: "Asta aş alege". Ce a spus despre comparaţia cu "The Big 3"

Carlos Alcaraz, după ce a cucerit titlul de la Roland Garros 2024 / Profimedia

Carlos Alcaraz a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei, după ce s-a impus în finala de la Roland Garros. Spaniolul de 21 de ani l-a învins în ultimul act de la Paris pe Alexander Zverev şi şi-a trecut în cont al treilea turneu de Grand Slam al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz a mai câştigat în trecut US Open 2022 şi Wimbledon 2023, iar acum se pregăteşte să îşi apere titlul cucerit la All England Club în urmă cu un an.

Carlos Alcaraz a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Asta aş alege”. Ce a spus despre comparaţia cu „The Big 3”

La scurt timp după Wimbledon, jucătorii de tenis vor reveni în complexul de la Roland Garros, pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Într-un interviu acordat celor de la mundodeportivo.com, Carlos Alcaraz a dezvăluit ce ar alege între un nou titlu la Wimbledon şi aurul olimpic:

„E complicat, dar Jocurile Olimpice sunt din patru în patru ani. Acolo reprezint ţara şi toţi spaniolii. Aş alege aurul olimpic”, a declarat Carlos Alcaraz, care a dezvăluit şi programul pe care îl are în perioada următoare.

Înainte de Wimbledon, Alcaraz va merge la Queen’s, un alt turneu de tradiţie pe iarbă, după care va juca la Wimbledon. După al treilea turneu de Grand Slam al anului, spaniolul îşi va îndrepta atenţia către Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă
Reclamă 4

„Te simţi mai bun decât Federer, Nadal şi Djokovic la 21 de ani?” Carlos Alcaraz, răspuns de mare campion

La nici 22 de ani, Carlos Alcaraz a reuşit o performanţă remarcabilă. Spaniolul este cel mai tânăr jucător care reuşeşte să câştige titluri de Grand Slam pe toate cele trei suprafeţe. Întrebat dacă se simte mai bun decât Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic, atunci când cei trei mari jucători aveau 21 de ani, Alcaraz a oferit un răspuns de mare campion:

„Am văzut videoclipuri, dar nu mă pot compara cu ei la vârsta mea. Nu contează ce am obţinut dacă voi stagna. Vreau să continui să cresc şi să ajung unde sunt Djokovic, Rafa şi Federer. Cei mai buni, toate starurile, au continuat să îşi îmbunătăţească jocul. Chiar şi la 37-38 de ani.

(n.r. te vezi jucând la 38 de ani?) De ce nu? Trebuie să înduri 16-17 ani la cel ami înalt nivel, să te lupţi pentru trofee şi să te confrunţi cu presiunea şi accidentările. E ceva ieşit din comun. Puţini au această continuitate. Puterea mentală te poate aduce în dezbaterea penrtu cel mai bun jucător din toate timpurile”, a mai spus Carlos Alcaraz.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

20:25

Polonia – Austria 1-3. Polonezii sunt ca şi eliminaţi de la EURO 2024! Nici intrarea lui Robert Lewandowski nu i-a ajutat

20:00

VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Barcelona! Abbi Pulling, pole-position. Prima cursă e sâmbătă (19:00, AntenaPLAY)

19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și