Închide meniul

„Au fost 18 luni de tortură”. Darren Cahill, discurs superb despre revenirea Simonei Halep: „Sunt mândru de ea”

Alex Masgras Publicat: 16 martie 2024, 9:42

Reclamă
„Au fost 18 luni de tortură. Darren Cahill, discurs superb despre revenirea Simonei Halep: „Sunt mândru de ea

Darren Cahill, discurs superb despre revenirea Simonei Halep: "Sunt mândru de ea"

Simona Halep şi Darren Cahill, în timpul unui antrenament / Profimedia

Darren Cahill a avut un discurs superb despre revenirea Simonei Halep. Dubla câştigătoare de Grand Slam va reveni în cadrul turneului de la Miami, după ce suspendarea sa de 4 ani a fost redusă la numai 9 luni de TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După testul pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open 2022, Simona Halep a dus o luptă dificilă pentru a demonstra că este nevinovată. Fostul număr 1 WTA poate reveni astfel în circuit.

Darren Cahill, discurs superb despre revenirea Simonei Halep: „Sunt mândru de ea”

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, s-a numărat printre cei mai mari susţinători ai sportivei din România. Australianul a fost alături de Halep încă din momentul în care aceasta fusese suspendată provizoriu şi a declarat încă de atunci că el crede cu tărie în nevinovăţia ei.

Înainte de revenirea lui Halep pe terenul de tenis, Cahill a vorbit despre „tortura” la care a fost supusă fosta sa jucătorare şi a declarat că este mândru de ea, pentru modul în care a gestionat această perioadă complicată:

„(n.r. – Cât de fericit sunteți pentru Simona și pentru faptul că o vom vedea din nou pe teren?) Pentru mine, a fost cel mai bun lucru din an. Și am avut un an foarte bun, cu tot ce am făcut până acum!

Reclamă

Au fost 18 luni de tortură, am crezut mereu în ea. Am știu că n-ar lua niciodată, deliberat, ceva interzis. Asta s-a adeverit când a mers la TAS, la Lausanne. Adevărul a ieșit la iveală.

Știu că a trecut printr-o perioadă grea, sunt foarte mândru de modul cum a gestionat totul. Sunt fericit că o voi vedea jucând din nou. Abia aștept să o revăd!”, a declarat Darren Cahill, pentru skysports.com.

Simona Halep, convocată de Horia Tecău în echipa de Billie Jean King Cup a României

Simona Halep a fost convocată de Horia Tecău în echipa de Billie Jean King Cup a României. „Simo” va îndeplini unul dintre criteriile esenţiale pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

România se va duela, în perioada 12-14 aprilie, cu Ucraina, în play-off-ul pentru turneul final din Billie Jean King Cup.

Simona Halep s-a întâlnit cu Horia Tecău în urmă cu o zi, la un antrenament de la Miami. Căpitanul nejucător al echipei de Billie Jean King Cup a României se află în staff-ul Anei Bogdan, încă de luna trecută.

Din echipa Ucrainei fac parte Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Lyudmyla Kichenok şi Nadiia Kickenok, căpitan nejucător fiind Mikhail Filima.

Simona Halep se pregăteşte intens pentru revenirea pe teren, după ce a câştigat procesul de dopaj. Românca a primit un wild card şi va participa la turneul de la Miami, bifând astfel primul meci după o pauză de un an şi jumătate.

Pentru a participa la Jocurile Olimpice, Simona Halep avea nevoie de o prezenţă în echipa de Billie Jean King Cup. De asemenea, un alt criteriu pentru ca fostul lider WTA să meargă la Paris, este clasamentul. Românca va reveni în clasamentul WTA, după participarea la turneul de la Miami, simpla prezenţă pe tabloul principal oferindu-i zece puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și