Închide meniul

Emma Răducanu, reacţie acidă la adresa criticilor: „Nu-mi pasă. Pot să o iau de la capăt, pentru că sunt capabilă”

Viviana Moraru Publicat: 4 august 2022, 11:25

Emma Răducanu, reacţie acidă la adresa criticilor: „Nu-mi pasă. Pot să o iau de la capăt, pentru că sunt capabilă

Emma Răducanu, la turneul de la Washington

Emma Răducanu, la turneul de la Washington/ Profimedia

  • Emma Răducanu, reacţie acidă la adresa criticilor
  • Sportiva participă la turneul de la Washington

Emma Răducanu a avut o reacţie acidă la adresa criticilor din ultima perioadă. Sportiva de pe locul 10 WTA a declarat că se simte capabilă să o ia de la capăt oricând, indiferent de poziţia din clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu participă la turneul de la Washington, unde este calificată în optimi. Britanica se pregăteşte de ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, competiţie pe care a câştigat-o anul trecut.

Emma Răducanu, reacţie acidă la adresa criticilor

Emma Răducanu a răbufnit la adresa criticilor într-o conferinţă de presă, de după partida din primul tur de la Washington. Britanica a declarat că are toate atuurile pentru a se bate mereu pentru trofeele importante, indiferent de poziţia din clasament. Totodată, Emma a mai mărturisit că a devenit imună la presiunea pusă asupra ei, după rezultatul obţinut la US Open.

Reclamă

„Cred că, indiferent de ce am spus, probabil că am avut anumite așteptări de la mine care erau probabil un pic deformate. Iar acum, cu adevărat, le accept.

Bine, nu va fi neapărat drăguț sau ușor, dar sunt 100% de acord să o iau de la capăt, ca să fiu sinceră. De exemplu, dacă clasamentul meu se prăbușește până la 1000 WTA sau ceva de genul ăsta, atunci nu-mi pasă pentru că știu că sunt capabilă. Am învățat că sunt destul de rezistentă. Am fost doborâtă în fiecare săptămână, literalmente în fața tuturor, și m-am ridicat de fiecare dată. Este doar o experiență de învățare distractivă pentru mine”, a declarat Emma Răducanu, conform Eurosport.

Reclamă

Emma Răducanu va încerca să-şi apere titlul cucerit la US Open anul trecut. Sportiva cu origine româneşti a reuşit o performanţă istorică, şi şi-a adjudecat titlul de mare şlem venind din calificări. O eliminare prematură din competiţia de anul acesta o va face pe Emma să se prăbuşească în clasamentul WTA.

Emma Răducanu, criticată după decizia de a-și angaja un antrenor rus

Emma Răducanu a început să lucreze cu antrenorul rus Dmitry Tursunov în urmă cu câteva zile, însă îi este recomandat să renunțe deja la serviciile sale, în contextul războiului din Ucraina.

Chris Bryant, reprezentant al parlamentului britanic, nu este de acord în privința colaborării dintre Răducanu și Tursunov, considerând că nu este o decizie bună din partea campioanei de la US Open de a da continua alături de antrenorul rus.

Reclamă 4 / 0/3

„Kremlinul va prezenta acest lucru ca pe o lovitură de PR și o indicație că Marii Britanii nu-i pasă cu adevărat de războiul din Ucraina, așa că va fi o adevărată rușine dacă Emma va merge mai departe cu acest antrenor.

O îndemn să se mai gândească și cel puțin să condamne războiul barbar al lui Putin”, a declarat Chris Bryant, citat de Express.

Dmitry Tursunov este unul dintre cei mai apreciați antrenori din tenis. Rusul și-a încheiat anul acesta colaborarea cu Annet Kontaveit, sportiva de pe locul 2 WTA, ca urmare a conflictului dintre Rusia și Ucraina. Totodată, antrenorul le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe Aryna Sabalenka și Elena Vesnina.

Emma Răducanu participă la turneul de la Washington, unde a învins-o pe Louisa Chirico în primul tur, scor 6-4, 6-2. În optimi, britanica va da piept cu Camila Osorio.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată
Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open
Australian Open • 16 ian., 14:54
Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open! Se va duela cu tenismena chineză care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea
Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024
Tenis • 3 ian., 10:26
Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024
Emma Răducanu a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la Auckland
WTA • 2 ian., 13:08
Emma Răducanu a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la Auckland! Prima victorie după opt luni pentru jucătoarea cu origini româneşti
Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani
WTA • 20 oct., 14:37
Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani: „Eu asta fac!”