Închide meniul

Emma Răducanu, reacţie acidă la adresa criticilor: „Nu-mi pasă. Pot să o iau de la capăt, pentru că sunt capabilă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 august 2022, 11:25

Emma Răducanu, reacţie acidă la adresa criticilor: „Nu-mi pasă. Pot să o iau de la capăt, pentru că sunt capabilă

Emma Răducanu, la turneul de la Washington

Emma Răducanu, la turneul de la Washington/ Profimedia

Emma Răducanu a avut o reacţie acidă la adresa criticilor din ultima perioadă. Sportiva de pe locul 10 WTA a declarat că se simte capabilă să o ia de la capăt oricând, indiferent de poziţia din clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu participă la turneul de la Washington, unde este calificată în optimi. Britanica se pregăteşte de ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, competiţie pe care a câştigat-o anul trecut.

Emma Răducanu, reacţie acidă la adresa criticilor

Emma Răducanu a răbufnit la adresa criticilor într-o conferinţă de presă, de după partida din primul tur de la Washington. Britanica a declarat că are toate atuurile pentru a se bate mereu pentru trofeele importante, indiferent de poziţia din clasament. Totodată, Emma a mai mărturisit că a devenit imună la presiunea pusă asupra ei, după rezultatul obţinut la US Open.

„Cred că, indiferent de ce am spus, probabil că am avut anumite așteptări de la mine care erau probabil un pic deformate. Iar acum, cu adevărat, le accept.

Bine, nu va fi neapărat drăguț sau ușor, dar sunt 100% de acord să o iau de la capăt, ca să fiu sinceră. De exemplu, dacă clasamentul meu se prăbușește până la 1000 WTA sau ceva de genul ăsta, atunci nu-mi pasă pentru că știu că sunt capabilă. Am învățat că sunt destul de rezistentă. Am fost doborâtă în fiecare săptămână, literalmente în fața tuturor, și m-am ridicat de fiecare dată. Este doar o experiență de învățare distractivă pentru mine”, a declarat Emma Răducanu, conform Eurosport.

Reclamă

Emma Răducanu va încerca să-şi apere titlul cucerit la US Open anul trecut. Sportiva cu origine româneşti a reuşit o performanţă istorică, şi şi-a adjudecat titlul de mare şlem venind din calificări. O eliminare prematură din competiţia de anul acesta o va face pe Emma să se prăbuşească în clasamentul WTA.

Emma Răducanu, criticată după decizia de a-și angaja un antrenor rus

Emma Răducanu a început să lucreze cu antrenorul rus Dmitry Tursunov în urmă cu câteva zile, însă îi este recomandat să renunțe deja la serviciile sale, în contextul războiului din Ucraina.

Chris Bryant, reprezentant al parlamentului britanic, nu este de acord în privința colaborării dintre Răducanu și Tursunov, considerând că nu este o decizie bună din partea campioanei de la US Open de a da continua alături de antrenorul rus.

Reclamă 4 / 0/3

„Kremlinul va prezenta acest lucru ca pe o lovitură de PR și o indicație că Marii Britanii nu-i pasă cu adevărat de războiul din Ucraina, așa că va fi o adevărată rușine dacă Emma va merge mai departe cu acest antrenor.

O îndemn să se mai gândească și cel puțin să condamne războiul barbar al lui Putin”, a declarat Chris Bryant, citat de Express.

Dmitry Tursunov este unul dintre cei mai apreciați antrenori din tenis. Rusul și-a încheiat anul acesta colaborarea cu Annet Kontaveit, sportiva de pe locul 2 WTA, ca urmare a conflictului dintre Rusia și Ucraina. Totodată, antrenorul le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe Aryna Sabalenka și Elena Vesnina.

Emma Răducanu participă la turneul de la Washington, unde a învins-o pe Louisa Chirico în primul tur, scor 6-4, 6-2. În optimi, britanica va da piept cu Camila Osorio.

Recomandări
  • Emma Răducanu, reacţie acidă la adresa criticilor
  • Sportiva participă la turneul de la Washington

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și