Închide meniul

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2024, 12:22

Reclamă
Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: "Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare"

Raluca Olaru / Profimedia

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis. La mai bine de un an şi jumătate de la ultimul meci oficial, campioana la dublu a turneului de juniori de la US Open a anunţat că îşi încheie cariera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raluca Olaru a jucat ultimul meci oficial în septembrie 2022, dar anunţul oficial al retragerii a întârziat să apară. În cele din urmă, ea şi-a luat la revedere prin intermediul unui mesaj emoţionant.

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat

Campioană la dublu în 2006 la US Open, la juniori, Raluca Olaru a mai bifat finale la Roland Garros, la simplu şi dublu, în 2005. În cariera de simplu, ea are în plamares 11 titluri ITF. La dublu, ea are 11 titluri WTA şi 15 ITF.

„A venit timpul. A trecut mai bine de un an și jumătate de la ultimul meu meci oficial și chiar și-așa tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare, dar până la urmă cred că niciodată nu va fi ceva ușor. Adevărul este că a venit timpul să închei oficial un capitol din viața mea – cariera de jucătoare profesionistă de tenis.

Atenție, nu am spus doar tenis, pentru că după cum ați putut vedea în acest ultim an și jumătate, sunt încă aproape și implicată în fenomen prin diverse forme – comentatoare, analistă, antrenoare, intervievatoare. Însă drumul meu ca jucătoare profesionistă s-a încheiat. Deși n-a fost ușor să mă obișnuiesc cu acest statut, sunt mulțumită și împlinită cu parcursul meu în cei 20 de ani de circuit profesionist.

Reclamă
Reclamă 4

Acestea fiind spuse, mi-am dorit foarte mult să sărbătoresc acest capitol care se încheie și să ne mai strângem o dată, cu mic, cu mare pentru a marca acest moment. Așa că stați pe aproape, voi anunța în curând detaliile evenimentului. Și da, voi fi din nou în postura de jucătoare.

Cu emoții, Raluca!”, este o parte din mesajul postat de Raluca Olaru, pe contul de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Raluca Olaru (@raluca1olaru)

Reclamă

Gabriela Ruse și Anca Todoni, pe tabloul principal de la Wimbledon!

Gabriela Ruse și Anca Todoni s-au calificat pe tabloul principal de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Şlem al anului.

Ruse (26 ani, 152 WTA) a dispus de croata Lea Boskovic (24 ani, 199 WTA), cu 6-2, 6-2, în ultimul tur al calificărilor, în doar 67 de minute.

Pentru Ruse aceasta va fi a patra oară când este prezentă pe tabloul principal la Wimbledon, fără a trece vreodată de primul tur, notează agerpres.ro.

Todoni (19 ani, 141 WTA) a trecut de spaniola Nuria Parrizas-Diaz (32 ani, 166 WTA) cu 6-2, 6-4, după o oră şi 15 minute, urmând să fie prezentă în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Mare Şlem.

Cele două românce şi-au asigurat câte 60.000 de lire sterline şi 50 de puncte WTA.

Au intrat direct pe tabloul principal la feminin Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:54

Componenţa echipei feminine a României la Jocurile Olimpice 2024

18:44

Când vor juca Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Anca Todoni în primul tur la Wimbledon 2024

18:34

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda: „Nu mai e ce a fost! Nu ne-a speriat cu nimic până acum!”

18:00

LIVE TEXTAnglia – Slovacia 0-0. Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024. Ocazii uriaşe ratate de slovaci

18:00

VideoGeorge Russell, prima reacţie după ce a câştigat MP al Austriei: „Întotdeauna te gândeşti că se poate întâmpla ceva în faţă!”

17:51

VIDEOMax Verstappen şi Lando Norris, duel incredibil în Marele Premiu al Austriei. Cei doi au făcut pană după ce s-au atins

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și