Închide meniul

Gabriela Ruse și Anca Todoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2024, 18:13 / Actualizat: 27 iunie 2024, 22:39

Reclamă
Gabriela Ruse și Anca Todoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon!

Gabriela Ruse și Anca Todoni / Profimedia

Gabriela Ruse și Anca Todoni s-au calificat pe tabloul principal de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Şlem al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruse (26 ani, 152 WTA) a dispus de croata Lea Boskovic (24 ani, 199 WTA), cu 6-2, 6-2, în ultimul tur al calificărilor, în doar 67 de minute.

Gabriela Ruse și Anca Todoni, pe tabloul principal de la Wimbledon!

Pentru Ruse aceasta va fi a patra oară când este prezentă pe tabloul principal la Wimbledon, fără a trece vreodată de primul tur, notează agerpres.ro.

Todoni (19 ani, 141 WTA) a trecut de spaniola Nuria Parrizas-Diaz (32 ani, 166 WTA) cu 6-2, 6-4, după o oră şi 15 minute, urmând să fie prezentă în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Mare Şlem.

Cele două românce şi-au asigurat câte 60.000 de lire sterline şi 50 de puncte WTA.

Reclamă
Reclamă 4

Au intrat direct pe tabloul principal la feminin Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu.

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024

Novak Djokovic încă nu ştie dacă va fi apt pentru turneul de la Wimbledon 2024, însă a declarat că dacă va participa nu va face figuraţie, venind doar dacă va fi 100% din punct de vedere fizic.

Djokovic, care s-a retras de la Roland Garros la începutul lunii iunie, speră să revină pentru Grand Slam-ul de la All England Club, ce se va desfăşura în perioada 1-14 iulie.

Reclamă

„Dacă pot evolua cât mai aproape de maximul meu, sau la maximul meu, atunci voi juca în această competiţie. Dacă nu, voi da şansa altcuiva să joace”, a spus el. „Nu am venit aici doar pentru câteva tururi”, a adăugat el.

Declaraţiile lui Djokovic vin la trei săptămâni de la operaţia la care a fost supus după ce a suferit o ruptură de menisc în optimile de finală de la Roland Garros, în meciul cu Francisco Cerundolo.

„Nole” a câştigat partida, dar a fost nevoit să se retragă din turneu a doua zi, înaintea sfertului de finală cu Casper Ruud. Tot atunci, sârbul s-a operat.

Novak Djokovic s-a operat cu succes

Djokovic le-a mulţumit medicilor şi fanilor pentru susţinere şi a anunţat că va da totul pentru a reveni cât mai repede pe teren. Mai mult, acesta a anunţat că nu are de gând să se oprească prea curând din a concura la cel mai înalt nivel:

„Ieri a trebuit să iau câteva decizii dificile după ruptura de menisc suferită meciul trecut. Încă procesez tot ce s-a întâmplat, dar sunt bucuros să vă anunţ că operaţia a mers bine. Sunt recunoscător echipei de medici care mi-a fost alături. De asemenea, pentru suportul pe care l-am primit din partea fanilor.

Voi face tot posibilul pentru a mă face bine şi de a reveni pe teren cât mai repede. Iubirea mea pentru acest sport este puternică şi dorinţa de a juca la cel mai înalt nivel mă face să continui”, a scris Novak Djokovic, pe X (fostul Twitter).

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și