Închide meniul
Foto

Adrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat

Publicat: 19 septembrie 2024, 13:45

Reclamă
Adrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat

Adrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui

Adrian Şut şi Bianca Şut / Colaj Instagram

Adrian Şut a transmis un mesaj emoţionant pentru soţia lui. Bianca Şut îşi sărbătoreşte ziua de naştere, iar mijlocaşul FCSB-ului a avut o urare specială pentru ea pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul care a devenit campion cu roş-albaştrii în Liga 1 a postat un colaj cu mai multe imagini în care apare alături de partenera lui. Cei doi s-au căsătorit în vara anului trecut.

Adrian Şut a avut un mesaj emoţionant pentru soţia lui

La mulţi ani, soţia mea frumoasă! Te iubesc şi îţi mulţumesc pentru tot, Bianca Şut„, a fost mesajul mijlocaşului de la FCSB.

Te iubesc, inima mea!„, a reacţionat imediat Bianca Şut pe contul ei de Instagram.

Reclamă
Reclamă

Soţia lui Adrian Şut, care e de o frumuseţe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), este nelipsită de la meciurile FCSB-ului. Bianca a sărbătorit, pe teren titlul, câştigat de echipa lui Gigi Becali.

Şut a fost la un pas să plece în această vară. A fost dorit atât în Arabia Saudită, cât şi în Turcia. Şeicii i-au oferit un salariu anual de 900.000 de euro, în timp ce Beşiktaş era gata să îi plătească 600.000 de euro. Mijlocaşul de 25 de ani a făcut presiuni la patron pentru a fi lăsat să plece, dar mutarea nu s-a concretizat.

Eu le-am dat OK-ul pe două milioane de euro, dar să trimită oferta oficială. Da, aștept oferta. Dacă vine oferta, gata! Păi, m-a disperat că vrea să plece, vrea să plece, s-a plâns încontinuu.

Reclamă

Dacă vrea să plece, să plece și gata, că nu stă Steaua (n.r. FCSB) într-un jucător”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Adrian Şut se află la FCSB din vara anului 2019, dar a mai petrecut un an de zile la Academica Clinceni, sub formă de împrumut. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 2,7 milioane de euro.

„Te gândeşti să pleci de la FCSB?” Adrian Şut a răspuns fără să stea de gânduri

Adrian Şut a răspuns fără să stea de gânduri când a fost întrebat dacă se gândeşte să plece de la FCSB. Şut a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în sezonul trecut şi unul dintre preferaţii lui Gigi Becali.

Adrian Şut a spus că, momentan, se gândeşte să îşi ajute echipa să ajungă cât mai repede în partea de sus a clasamentul. FCSB a obţinut o remiză pe terenul celor de la CFR Cluj, după ce a fost condusă cu 2-0.

Se întâmplă să luăm aceste goluiri, dar noi încercăm să avem posesia. Mă bucur că am revenit de la 0-2 şi am dat dovadă de echipă puternică şi de caracter. Ne-am concentat pe Europa, acum să ne concentrăm şi pe campionat. De la meci la meci va fi mai bine şi o să ajungem acolo unde ne dorim, adică pe primul loc.

Suntem fericiţi că jucăm într-o cupă europeană. Gândul meu este la FCSB, o să dau tot ce am mai bun şi cât timp sunt aici încerc să îmi ajut colegii şi să îmi fac echipa mândră. La un moment dat, fiecare jucător se gândeşte să prindă un transfer în străinătate. Momentan, eu sunt aici să îmi ajut echipa”, a spus Adrian Şut conform digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și