Închide meniul

Vlad Munteanu, copleşit după ce a văzut mii de români la antrenamentul naţionalei: „Imi doream să fiu şi eu pe teren”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2024, 19:19

Reclamă
Vlad Munteanu, copleşit după ce a văzut mii de români la antrenamentul naţionalei: „Imi doream să fiu şi eu pe teren

Vlad Munteanu, copleşit după ce a văzut mii de români la antrenamentul naţionalei

Captură AntenaSport

Vlad Munteanu a fost copleşit după ce a văzut mii de români la antrenamentul naţionalei. Din Germania, Vlad Munteanu a spus că şi-ar fi dorit ă fie şi el pe teren să fie solicitat pentru autografe şi poze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Munteanu a spus că are încredere că naţionala României poate obţine rezultate bune la EURO 2024 şi că vom vedea cea mai bună variantă a elevilor lui Edi Iordănescu.

Vlad Munteanu, copleşit după ce a văzut mii de români la antrenamentul naţionalei

Este o atmosferă extraordinară, este ceva de care să fim mândri. Generăm entuziasm, generăm interes. Băieţii sunt super încântaţi de ce se întâmplă, au schimbat şi mediul de acasă. E o schimbare pozitivă de mediu. Îmi doream să fiu şi eu pe teren, să fiu sincer, să văd interesul copiilor şi să dau autografe. Sunt convins că toţi jucătorii României, cât şi Edi Iordănescu vor să aducă cea mai bună variantă în Germania. Avem încredere, e normal să îi susţinem şi să fim alături de ei. Îi ştiu de mici, de la echipele naţionale de juniori, U21 şi îşi doresc enorm de la acest Campionat European„, a spus Vlad Munteanu în Germania.

Cum a arătat România la primul antrenament în Germania!

România a efectuat primul antrenament de la sosirea în Germania, înainte de EURO 2024. Tricolorii vor debuta luni, 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen. Corespondentul Antena 1 în Germania, Silviu Corneanu, a surprins imagini de senzaţie la primul antrenament al României în Germania.

Ajunşi în Germania luni seară, jucătorii lui Edi Iordănescu au efectuat primul antrenament în cursul zilei de marţi. Mii de suporteri români au venit pe AKON Arena din Würzburg, pentru a-i încuraja pe tricolor

Reclamă
Reclamă 4

Într-o atmosferă superbă, tricolorii au efectuat primul antrenament în Germania. Sesiunea de pregătire s-a încheiat cu un joc-şcoală, iar Edi Iordănescu a făcut două echipe. Dacă Denis Alibec a urmărit jocul de pe margine, Andrei Burcă şi Daniel Bîrligea fiind oamenii în plus, intrând, pe rând la echipa care avea posesia.

Selecţionerul Edi Iordănescu nu a scăpat de emoţii pe durata sesiunii de pregătire. La un moment dat, Nicuşor Bancu şi Daniel Bîrligea s-au ciocnit şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire nu a fost nimic grav, iar cei doi au continuat antrenamentul:

Cele două echipe aliniate de Edi Iordănescu la primul antrenament al României în Germania:

Reclamă
  • Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Racovițan, Bancu – Olaru, M. Marin, Cicâldău – I. Hagi, Pușcaș, Fl. Coman
  • Niță – Sorescu, Rus, Nedelcearu, Mogoș – R. Marin, Șut, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și