Închide meniul

Cornel Dinu a fost operat la Spitalul Elias! Momente dificile pentru legenda lui Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2024, 23:49

Reclamă
Cornel Dinu a fost operat la Spitalul Elias! Momente dificile pentru legenda lui Dinamo

Cornel Dinu a fost operat la Spitalul Elias

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu a fost operat la Spitalul Elias din Bucureşti. Legenda lui Dinamo era internat de două săptămâni, şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu, ajuns la 76 de ani, este unul dintre cele mai importante nume din istoria lui Dinamo. Acesta a avut recent o intervenţie publică, exprimându-şi regretul pentru moartea lui Gigi Mulţescu.

Cornel Dinu a fost operat la Spitalul Elias

Cornel Dinu s-a operat de coxartroză, artroză degenerativă a şoldului, notează gsp.ro. „Procurorul” a fost internat în urmă cu două săptămâni la Spitalul Universitar Elias de Urgenţă din Bucureşti, pentru a realiza o serie de investigaţii medicale, pentru afecţiunile cronice cu care se confruntă.

Nu este pentru prima dată în acest an când Cornel Dinu a ajuns la spital. Acesta a fost internat şi în luna aprilie, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a se opera la piciorul stâng. Intervenţia sa chirurgicală a fost amânată la momentul respectiv, din cauza faptului că legenda lui Dinamo s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Recent, Cornel Dinu a reacţionat, după ce Gigi Mulţescu a murit: „Dumnezeu să-l odihnească! Ne naștem să murim… Gigi mi-a fost prieten nu numai pe terenul de fotbal. Ne-am înțeles bine, a fost un mijlocaș de clasă, a avut un rol determinant în coordonarea jocului din linia mediană.

Reclamă
Reclamă

Din păcate, la fel ca și alți jucători importanți ai lui Dinamo, a fost uitat de actuala conducere, nu și de Nicolae Badea, care a avut grijă și l-a sprijinit cât a putut. Mă bucur și acum, în momente de tristețe, că am putut să-l ajut, după ce a terminat cariera de jucător, să plece în Turcia, printr-un prieten de la Beșiktaș, Turan, plecat din Medgidia, care l-a sprijinit să-și facă un nume respectat în Turcia”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Cornel Dinu a scris istorie la Dinamo, fiind singura echipă pentru care a evoluat de-a lungul carierei sale. Acesta a bifat peste 450 de meciuri pentru formaţia din Ştefan cel Mare, reuşind să cucerească şase titluri şi două Cupe ale României.

De asemenea, Cornel Dinu a evoluat şi la Campionatul Mondial din 1970. În total, pentru echipa naţională, Dinu a bifat 75 de meciuri.

Reclamă

Ca antrenor, Cornel Dinu a avut performanţe remarcabile pe banca lui Dinamo. I-a antrenat în patru mandate pe „câini” şi a reuşit să cucerească două titluri şi două Cupe ale României, în Ştefan cel Mare.

Ce a declarat Cornel Dinu, după ce s-a internat la Spitalul Elias

Cornel Dinu e internat la Spitalul Elias. În vârstă de 76 de ani, Cornel Dinu face investigaţii în legătură cu afecţiunile sale cronice.

„Bătrânețe, haine grele… Nimeni nu scapă de asta. Îmi spunea un prieten că nu este pe Pământ crimă mai mare decât nașterea, care ne condamnă pe toți la moarte.

Ultimele patru zile nu m-am putut da jos din pat, am zăcut acolo, după ce am căzut de mai multe ori. Am amețit, am căzut, am dărâmat un fotoliu, un scrin, televizorul…

Mi-am spart capul ieri, la doi centimetri de tâmplă, a țâșnit sângele ca pe front și a trebuit să accept necesitatea spitalizării, ce să fac?

Amețelile astea mi-au luat picioarele, care și fără ele mă supără tare… Picioarele care m-au ajutat atât de mult în tinerețe, pe teren…

M-au adus azi copiii la spital, are grijă de mine doctorul Băltățeanu, suntem prieteni de-o viață, e ca fratele meu. Urâtă tare-i bătrânețea…”, a declarat Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și