Închide meniul

Elias Charalambous i-a dat replica lui Gică Hagi. Ce a putut spune despre transferul lui Radaslavescu: „A avut multe şanse!”

Alex Masgras Publicat: 12 iulie 2024, 19:57

Reclamă
Elias Charalambous i-a dat replica lui Gică Hagi. Ce a putut spune despre transferul lui Radaslavescu: „A avut multe şanse!

Elias Charalambous i-a dat replica lui Gică Hagi. Ce a putut spune despre transferul lui Radaslavescu: "A avut multe şanse!"

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Elias Charalambous i-a dat replica lui Gică Hagi, după ce Radaslavescu a revenit la Farul Constanţa. Mijlocaşul de 19 ani nu a confirmat la FCSB, iar vara aceasta a revenit la formaţia de la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea debutului în noul sezon, Gică Hagi a atras atenţia asupra faptului că Radaslavescu nu a primit destule şanse la FCSB şi că nu a fost folosit pe postul său de bază.

Elias Charalambous i-a dat replica lui Gică Hagi. Ce a putut spune despre transferul lui Radaslavescu: „A avut multe şanse!”

Înaintea primului meci al noului sezon, Elias Charalambous a vorbit şi el despre Eduard Radaslavescu, dar nu a vrut să intre în polemică cu antrenorul celor de la Farul Constanţa:

„(Reporter: La conferinţa de presă, Gică Hagi a fost drastic şi s-a plâns despre modul în care aţi avut grijă de Radaslavescu la FCSB. Ce părere aveţi? A fost în curtea dumneavoastră şi nu i-aţi oferit multe şanse…)

A avut multe şanse! A jucat mult! Bine, nu a fost titular în multe meciuri, dar a avut şanse aici Radaslavescu. Oricine poate avea opinii. Noi vedem meciul în felul nostru, alţi antrenor văd în felul lor. Eu nu judec pe nimeni. Respect toate opiniile.

Reclamă
Reclamă 4

Nu vreau să discut despre astfel de lucruri, sunt aici să vorbesc despre fotbal şi despre echipa mea. Nu îi voi judeca niciodată pe ceilalţi antrenori în legătură cu postul în care pun anumiţi jucători… în special pe Gică Hagi, o legendă a fotbalului din România. Nu sunt omul potrivit să judec un astfel de om. Este o legendă, îl respect.

(Radaslavescu nu se potrivea filosofiei dumneavoastră?) Avem mulţi jucători. În loc să rămână aici şi să nu joace multe minute, a fost mai bine pentru el să meargă la un club la care să joace mai mult. Îi doresc tot binele şi să joace mai multe minute”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare meciului FCSB – U Cluj, din prima etapă a Ligii 1.

Gică Hagi, săgeţi către FCSB înaintea noului sezon: „Eu spun doar ce am văzut”. Ce a zis despre revenirea lui Radaslavescu

Gică Hagi consideră că Radaslavescu era cel mai bun opta-decar de la loturile naţionale în perioada în care evolua la Farul. Mai mult, el consideră că cei de la FCSB nu l-au folosit pe postul potrivit şi nici nu i-au dat posibilitatea de a juca prea mult:

Reclamă

„La FCSB, nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naționale și juca în play-off. Nu știu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanța.

Încercăm să-l readucem la același nivel, dar va fi o muncă foarte grea. Trebuie să-l ridicăm foarte bine și fizic, și mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi. Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puțini la FCSB, ținând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naționale și pe piața europeană. Era cel mai bun optar-decar de la loturile naționale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp și o să fiu mai tolerant”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 6 aug.

Sabrina Voinea, anunţ uluitor în scandalul legat de finala de la sol: „Poza pe care s-au bazat este falsă”

23:52 6 aug.

„Putem reuşi ceva măreţ” Alex Băluţă, plin de încredere după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Nici nu cred că se aşteptau”

23:46 6 aug.

Americanca Gabrielle Thomas, campioană olimpică la 200 metri liber!

23:38 6 aug.

„Băi, n-ai minte?” Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta: „A fredonat-o acolo”

23:27 6 aug.

Gigi Becali a anunţat un transfer după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Îl conving”

23:17 6 aug.

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Suntem cu un picior în grupele Ligii Campionilor”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie 6 „Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!
Citește și