Închide meniul

„Iubesc foarte mult FCSB” Atacantul care i-a fost propus în direct lui Gigi Becali a recunoscut totul! Dezvăluirea surprinzătoare

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 16:23

Reclamă
„Iubesc foarte mult FCSB Atacantul care i-a fost propus în direct lui Gigi Becali a recunoscut totul! Dezvăluirea surprinzătoare

Atacantul care i-a fost propus în direct lui Gigi Becali a recunoscut totul

Hepta

Atacantul care i-a fost propus în direct lui Gigi Becali a recunoscut totul! Arnold Garita, în prezent liber de contract după plecarea din Arabia Saudită, a vorbit despre dorința de a juca pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe vremea în care juca la FC Argeș, Garita i-a atras atenția lui Gigi Becali. Totuși, la momentul respectiv, negocierile au picat, iar atacantul s-a transferat în zona Golfului.

Atacantul care i-a fost propus în direct lui Gigi Becali a recunoscut totul

În urmă cu puțin timp, Garita discuta cu fanii săi pe rețelele de socializare și era întrebat dacă vrea să meargă la FCSB. „Spune-i domnului Becali să mă sune!”, i-a spus atunci atacantul unui fan.

Gigi Becali a aflat de dorința jucătorului în direct și a dezvăluit că dorește să îl contacteze pe Garita.

Acum, după declarația lui Gigi Becali, Arnold Garita a dezvăluit că și-ar dori să îmbrace tricoul actualei campioane a României.

Reclamă
Reclamă 4

„Declarațiile domnului Becali mă bucură știind că FCSB este un club pe care îl iubesc foarte mult, suporterii îmi trimit zilnic mesaje și îmi arată multă dragoste, și asta mă bucură, arată că am lăsat o imagine bună în România și sunt mândru de asta.

Sunt liber de contract și încă nu am luat o decizie cu privire la viitorul meu. Dacă domnul Becali a făcut această declarație. o să aștept să mă sune înainte de a lua o decizie pentru viitorul meu”, a declarat Arnold potrivit gsp.ro.

Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

Lui Gigi Becali i-a fost comunicată dorința atacantului Arnold Garita. Patronul de la FCSB a reacționat imediat și a cerut numărul de telefon al lui Garita, pentru a negocia întoarcerea acestuia în România.

Reclamă

„O să-l sun, mâine o să-l sun, dacă spuneţi aşa. Să vă lase numărul de telefon să îl sun eu. Nu e glumă, e un jucător care mie mi-a plăcut. I-am făcut ofertă, eu am vrut să îl iau atunci, numai că el a exagerat.

Eu îi spuneam Machita, în loc de Garita. Aşa îmi place mie să le mai pocesc numele”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Arnold Garita a rămas liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit de Al-Faisaly. În Liga 1, la FC Argeş, atacantul a evoluat timp de un sezon, reuşind să marcheze 14 goluri, în cele 40 de meciuri bifate, în toate competiţiile.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și