Închide meniul

Programul primei etape a sezonului 2024-2025! Recordul egalat după 25 de ani

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2024, 10:26

Reclamă
Programul primei etape a sezonului 2024-2025! Recordul egalat după 25 de ani

Programul primei etape a sezonului 2024-2025

FCSB, Dennis Politic, Gică Hagi, Dan Petrescu şi Rapid/ Colaj Profimedia, Hepta

Programul primei etape a sezonului 2024 – 2025 | Noul sezon din Liga 1 va debuta astăzi, după o pauză de o lună şi jumătate. S-a egalat un record vechi de 25 de ani, campionatul având la start nu mai puţin de şase antrenori care în trecut au devenit campioni în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul meci al sezonului se vor înfrunta Farul şi Unirea Slobozia. Partida este programată să se desfăşoare de la ora 18:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Programul primei etape a sezonului 2024-2025

Tot vineri se va disputa şi duelul dintre Hermannstadt şi Universitatea Craiova, duel care se va desfăşura de la ora 21:30, de asemenea în format live text, pe AS.ro.

FCSB, campioana en-titre, se va duela cu U Cluj, pe teren propriu, în prima etapă a sezonului. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, în Ghencea.

Derby-ul primei runde este reprezentat de întâlnirea dintre CFR Cluj şi Dinamo, din Gruia. Meciul se va disputa duminică, de la ora 19:00.

Reclamă
Reclamă 4

Prima etapă se va închide cu duelul dintre Petrolul şi Gloria Buzău, duel care este programat să se dispute luni, de la ora 21:30.

După o pauză de 25 de ani, Liga 1 va avea din nou la start nu mai puţin de şase antrenori, care au câştigat în sezoanele precedente cel puţin un titlu în Liga 1. Aceştia sunt Elias Charalambous (campion sezonul trecut cu FCSB), Gică Hagi (campion cu Farul), Dan Petrescu (campion cu CFR Cluj şi Unirea Urziceni), Mircea Rednic (campion cu Rapid şi Dinamo), Costel Gâlcă (campion cu FCSB) şi Dorinel Munteanu (campion cu Oţelul).

La aceste şase nume se mai adaugă şi Neil Lennon, care are în palmares nu mai puţin de cinci titluri cucerite cu Celtic. Noul antrenor al Rapidului va debuta pe banca giuleştenilor în meciul cu UTA, care se va disputa sâmbătă, de la ora 19:15.

Reclamă

Programul primei etape din Liga 1:

Vineri:

  • Ora 18:30: Farul Constanţa – Unirea Slobozia
  • Ora 21:30: FC Hermannstadt – Universitatea Craiova

Sâmbătă:

  • Ora 17:00: Sepsi – Politehnica Iaşi
  • Ora 19:15: UTA – Rapid
  • Ora 22:00: FCSB – U Cluj

Duminică:

  • Ora 19:00: CFR Cluj – Dinamo

Luni:

  • Ora 18:30: Botoşani – Oţelul Galaţi
  • Ora 21:30: Petrolul – Gloria Buzău

Gică Hagi, săgeţi către FCSB înaintea noului sezon

Gică Hagi a trimis săgeţi către FCSB înaintea noului sezon din Liga 1. Farul Constanţa va deschide prima etapă cu nou-promovata Unirea Slobozia, vineri după-amiază.

Gică Hagi consideră că Radaslavescu era cel mai bun opta-decar de la loturile naţionale în perioada în care evolua la Farul. Mai mult, el consideră că cei de la FCSB nu l-au folosit pe postul potrivit şi nici nu i-au dat posibilitatea de a juca prea mult:

La FCSB, nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naționale și juca în play-off. Nu știu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanța.

Încercăm să-l readucem la același nivel, dar va fi o muncă foarte grea. Trebuie să-l ridicăm foarte bine și fizic, și mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi. Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puțini la FCSB, ținând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naționale și pe piața europeană. Era cel mai bun optar-decar de la loturile naționale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp și o să fiu mai tolerant”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 6 aug.

Sabrina Voinea, anunţ uluitor în scandalul legat de finala de la sol: „Poza pe care s-au bazat este falsă”

23:52 6 aug.

„Putem reuşi ceva măreţ” Alex Băluţă, plin de încredere după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Nici nu cred că se aşteptau”

23:46 6 aug.

Americanca Gabrielle Thomas, campioană olimpică la 200 metri liber!

23:38 6 aug.

„Băi, n-ai minte?” Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta: „A fredonat-o acolo”

23:27 6 aug.

Gigi Becali a anunţat un transfer după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Îl conving”

23:17 6 aug.

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Suntem cu un picior în grupele Ligii Campionilor”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie 6 „Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!
Citește și