Închide meniul

„Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2024, 10:41 / Actualizat: 9 mai 2024, 12:41

Reclamă
„Rednic a ajutat Dinamo Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor!

Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA

Florentin Petre şi Mircea Rednic / colaj Instagram, Hepta

Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA. „Câinii” au neapărată nevoie de victorie în partida cu echipa lui Mircea Rednic pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, salvarea nu depinde cu totul de Dinamo. Echipa antrenată de Zeljko Kopic are nevoie şi de un joc al rezultatelor favorabil pentru a se salva.

„Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”!

“Rednic a ajutat Dinamo. A bătut toate echipele cu care Dinamo s-a confruntat până acum. El i-a ajutat cât a putut. Dar o să fie profesionist și pentru că, probabil, îl macină și perioada din trecut pe care a avut-o la club, dar și ultima plecare.

A și luat bani de acolo. A avut o carieră lungă în care făcut bani. Și un antrenor care vrea să își facă jucătorii să joace, mai ales în momente grele, vine și cu ceva de acasă. O primă de joc sau ceva. Eu la Brăila îi păcăleam pe jucători cu zile libere.

Jucătorul trebuie să știi să îl gestionezi foarte bine și să îl faci să joace când ai cea mai mare nevoie de el. Vestiarul ține antrenorul. El răspunde de ce se întâmplă acolo. Atât psihologic, cât și tactic. Eu cred că vine să câștige cu Dinamo, așa cum a spus”, a declarat Florentin Petre pentru fanatik.ro.

Reclamă

Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut”

Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo. „Câinii” joacă împotriva echipei lui Rednic în ultima etapă.

Am câştigat, echipa a jucat bine, felicitări! Au avut atitudine, ambiţie, încredere şi s-a văzut diferenţa.

Am câştigat şi cred că meritat. La câte ocazii am avut, eu zic că meritat.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: goluri marcate 15, următoarea are 11) Bravo, felicitări băieţilor. Se vorbea că UTA va fi echipa care retrogradează prima, nu are nicio şansă.

Sunt 5 sau 6 tineri care au jucat. Sunt un antrenor fericit. Încă nu s-a terminat, vrem 40 de puncte. Suntem foarte serioşi.

Orice se vorbeşte, nu e cazul la noi”

Orice se vorbeşte, nu e cazul la noi. Am băieţi care respectă competiţia, respectă suporterii, care au fost alături de noi.

Îmi pare rău şi de adversar, dar nu avem ce să facem. Primul loc în play-out.

Am avut şi o perioadă proastă la început, să rămân sau să nu rămân. Am avut susţinere din partea conducereii, asta mi-a dat încredere.

Am pus suflet şi am fost convins că până la urmă o să reuşesc. Nu singur, împreună cu cei din conducere, cu jucătorii, cu suporterii.

Putem să facem lucruri frumoase aici, şi cu un buget mic.

Reclamă

Nu contează că sunt sau nu dinamovist

(dacă îşi propune play-off-ul sezonul viitor) Aşa e, dacă am demonstrat într-un sezon dificil, cu 20 şi ceva de jucători în iarnă. Am reuşit să creăm un grup foarte frumos, băieţi disciplinaţi. Cu antrenamente moderne, toată lumea spune că Rednic face antrenamente moderne, se poate!

Se poate şi cu zâmbete, cu câte o glumă, să îi ating un pic.

O să rămână toţi. Deja, de săptămâna viitoare, 4-5 jucători vor semna. Mai sunt unii de la care aşteptam mai mult, dar e bine. Mai e un meci.

Nu contează că sunt sau nu dinamovist. Mi-am făcut datoria cu vârf şi îndesat, sunt antrenorul lui UTA.

Eu am gândit cu sufletul, dar nu a fost bine. E acolo un administrator şef pe care toată lumea îl laudă, de ce îl lăudaţi? Stă de 4 ani, bine-mersi, ia banii. Ajutaţi-vă voi, n-aţi vrut să mă susţineţi, să fiţi sănătoşi”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după UTA – FCU Craiova 3-1.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă Vezi toate știrile
Citește și