Închide meniul

„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 22:29

Reclamă
„Și calul aleargă! Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid

Mircea Rednic sare cu prime și are un plan "diabolic", pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid

Mircea Rednic, la o conferinţă de presă / AntenaSport

Mircea Rednic are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid la UTA! Antrenorul a sărit deja și cu prime, pentru a-i face fericiți pe fotbaliști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon, Rapid i-a trimis, sub formă de împrumut la UTA, pe Rareș Pop, Claudiu Micovschi și pe Cătălin Vulturar.

Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid

După 1-1 cu Petrolul, în etapa cu numărul 5 din playout, Mircea Rednic l-a lăudat pe Micovschi și a spus că acesta a alergat excepțional pe „Ilie Oană”.

De asemenea, acesta a spus că toată echipa va primi o primă, având în vedere ultimele evoluții.

Totodată, Rednic a fost întrebat și de viitorul jucătorilor împrumutați de la Rapid. Tehnicianul a spus că îi va „ține de picior” pe aceștia și speră că cei 3 nu vor pleca în Giulești, în vară.

Reclamă

„Micovschi a alergat excepțional, i-am mai zis, și calul aleargă, dar a dat și gol! Dacă dă 10 goluri îi dau primă, merită! Toată echipa merită!

Eu nu cred că vor pleca la Rapid! Uite așa mă țin de ei! Îi țin de picioare! Aici joacă, au condiții! Să îi ia acolo și să nu joace?! Să îi lase la mine! (n.r. râde). Nu o să fie ușor nici pentru ei, nici pentru mine. Mă gândesc că Dumnezeu acționează și pentru ei, și pentru mine!”, a spus Mircea Rednic, la digisport.ro.

Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad!

Mircea Rednic a transmis un mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad. Tehnicianul „textiliștilor” nu s-a ferit de cuvinte după partida cu Petrolul, din etapa cu numărul 5 a playoff-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu sunt mulțumit! Nu ai cum să fii mulțumit la un așa joc. Totuși, a fost cel mai bun meci al nostru, în deplasare. Ne-am creat mai multe ocazii decât în toate meciurile din playout.

Într-un fel e un punct, nu a vrut să intre. La Omondi a fost fault la început oricum. Legat de henț, ce știu eu dacă îți vine din mână în picior nu e henț.

Nu vreau să comentez, asta este, mă bucur că am revenit, le-am creat ocazii. Au un portar foarte bun! E numărul 1! Jumătate din punctele lor sunt datorită lui!

S-a complicat Omondi la acea ratare, nu trebuie să te complici așa, nu ai voie să ratezi. El le mai are pe astea, ăsta e Omondi, dar ca joc nu am ce să îi reproșez.

E un joc cu o echipă bună, în prima repriză au avut o ocazie și ne-au dat gol.

Am mai avut și noi erori, trebuie să fim mai atenți. Noi am cam plătit.

Abia aștept meciul cu Oțelul! O să avem și suporterii, o să fie excelent! S-a muncit mult, cu răbdare, unii n-au avut, dar deciziile luate de mine au fost bune, 85%.

Reclamă

Au mai fost și rateuri cu anumiți jucători, la bugetul pe care îl avem.

Interdicția la transferuri… da… Eu știu că s-au plătit datoriile. O să vedeți că vom putea transfera jucători, momentan oricum nu are rost.

Cea mai grea a fost datoria față de Keșeru, s-a dus jumătate din bugetul nostru pe o lună, dar asta este. De la Strâmbu’, sunt alții care încearcă să mai bage câte o strâmbă, ca să ne destabilizeze, dar nu au cum să o facă. Avem echipă acum, arătăm bine!”, a mai spus Mircea Rednic.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și