Închide meniul

Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final”

Alex Masgras Publicat: 13 mai 2024, 0:13

Reclamă
Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final

Dinamoviştii sunt entuziasmaţi înaintea barajului, după victoria cu UTA: "Aşa o spune istoria"

Răzvan Patriche, în timpul meciului Dinamo - UTA / Hepta

Dinamoviştii sunt entuziasmaţi înaintea barajului, după Dinamo – UTA 2-0, meciul care i-a asigurat echipei lui Kopic evitarea retrogradării directe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patriche a marcat al doilea gol al „câinilor”, în minutul 18 al partidei. Cu toate acestea, fundaşul „câinilor” nu a încheiat meciul pe teren, după ce a fost eliminat în minutul 89, pentru al doilea cartonaş galben.

Dinamoviştii sunt entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „Nu ştiu dacă a fost meritat roşul”

Răzvan Patriche regretă eliminarea din meciul cu UTA şi faptul că va rata prima partidă din barajul cu Csikszereda. Fundaşul lui Dinamo a mai spus că nu ştie dacă a fost meritată sau nu, dar are încredere înaintea barajului:

„A ieşit soarele şi pe strada noastră. Am avut şanse mici, dar am crezut. Astăzi s-a văzut. Nu am ştiut nimic, la pauză au vrut să ne spună şi am zis că nu ne interesează.

Îmi pare rău că am luat roşu, nu a fost o reacţie voluntară. Nu ştiu dacă a fost meritat. Asta este, nu mai contează. Îmi pare rău că nu pot să fiu alături de colegi.

Reclamă
Reclamă 4

Sperăm să iasă bine, ne bucurăm în seara asta, dar de mâine merge înapoi la treabă”, a declarat Răzvan Patriche, la digisport.ro.

Răzvan Zăvăleanu este încrezător înaintea duelurilor cu Csikszereda, mai ales că Dinamo va evolua pentru al treilea an la rând la baraj. Mai mult, administratorul special al „câinilor” consideră că Dinamo este favorită şi nu are emoţii în privinţa menţinerii în prima ligă, dacă jucătorii lui Kopic vor avea aceeaşi evoluţie ca în meciul cu UTA:

„Trebuie să privim cu moderaţie momentul, ştiind cât de dificil e un baraj, trebuie să fim atenţi, dar, dacă vom juca la fel ca în această seară, nu avem cum să nu avem succes. Dinamo este favorită în orice meci pentru că aşa o spune istoria. Dinamo şi-a făcut treaba pe teren. În afară de Iacob, ceilalţi sunt titulari. Jucătorii noştri au jucat cu determinare”, a spus şi Răzvan Zăvăleanu.

Mesajul afişat de fanii lui Dinamo pentru Mircea Lucescu în timpul meciului capital pentru salvarea de la retrogradare

Mesajul afişat de fanii lui Dinamo pentru Mircea Lucescu în timpul meciului capital pentru salvarea de la retrogradare a apărut în tribunele stadionului Arcul de Triumf la începutul meciului cu UTA.

La începutul meciului cu UTA, fanii lui Dinamo au afişat un banner pentru Mircea Lucescu, pe care îl rugau să se întoarcă acasă. „Il Luce” este dorit şi de rivalii de la Rapid:

„Te vor oriunde, inima nu te lasă / Mircea Lucescu, hai acasă!”, au scris fanii lui Dinamo.

Fanii lui Dinamo au avut un mesaj şi pentru jucătorii echipei lui Kopic, în încercarea de a-i motiva înaintea meciului cu UTA:

„Copile, sacrificăte, luptă şi devino propriul erou / Ca peste ani să ajungi un nume, nu doar un număr pe tricou”, este mesajul de pe un alt banner afişat de fanii „câinilor”. (VEZI AICI BANNERELE AFIŞATE DE FANII LUI DINAMO)

Live Antena Sport
Citește și:

Va câştiga Real Madrid Liga Campionilor şi sezonul următor?

Loading ... Loading ...
15:51

Anghel Iordănescu i-a avertizat pe „tricolori”, după România – Bulgaria 0-0! Ce le-a reproşat jucătorilor

14:40

Trei echipe de handbal din România au cerut wild-card-uri pentru a juca în Liga Campionilor! Anunţul făcut de Constantin Din

14:40

Edi Iordănescu, dorit de Panathinaikos! Șansele ca selecționerul să ajungă în Grecia! Omul care îl doreşte neapărat

14:10

Max Verstappen şi Sergio Perez, aproape de a stabili un nou record în Formula 1! Ce bornă pot atinge după anunţul Red Bull

13:33

Laszlo Balint a plecat de la Petrolul Ploieşti! Venirea lui Mehmet Topal pe Ilie Oană prinde contur

13:01

Novak Djokovic se operează la genunchi, după accidentarea de la Roland Garros! Cât poate lipsi fostul număr 1 ATP de pe teren

1 FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt 2 FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti! 3 FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri! 4 FotoCristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani 5 FotoIanis Hagi şi Elena Tănase pun la punct ultimele detalii pentru „nunta anului”! Decorul de vis în care îşi vor uni destinele 6 Radu Drăguşin şi-a decis viitorul, după un sezon în care a evoluat foarte puţin la Tottenham! Anunţul impresarului Florin Manea
Citește și