Închide meniul
Video

„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2024, 11:38

Reclamă

"Simona Halep în acţionariat la Farul?" Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României

Stere Halep şi Simona Halep / Instagram

„Simona Halep în acţionariat la Farul?” a fost întrebarea la care Stere Halep a avut o reacţie fermă. Tatăl fostei campioane de la Wimbledon şi Roland Garros a vorbit despre şansele ca „Simo” să investească la clubul lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” a anunţat de mai mult timp că îşi doreşte să fie ajutat financiar. Liderul Generaţiei de Aur are 79.9% din acţiunile fostei campioane a României şi îi are alături pe Ciprian Marica (10%), Rivaldo (10%) şi Zoltan Iasko (0.01%). Au apărut zvonuri că i-ar fi propus şi Simonei Halep să i se alăture la club.

„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat

Stere Halep a ţinut să asigure că nu se pune problema ca fiica lui să investească la Farul. Revenită pe teren după suspendarea care a ţinut-o 18 luni în afara terenului, Simona Halep a ajuns pe locul 1150 WTA. Trage tare pentru a-şi reveni în formă şi speră să primească acceptul de a juca la Roland Garros 2024.

(Sunt adevărate zvonurile, o vedem pe Simona Halep în acţionariat la Farul?) Nu, nu. Nu! Simona este foarte bine. (Pe teren când o vedem?) Sperăm la Roland Garros, dacă primeşte wild-card„, a precizat tatăl Simonei Halep.

Tatăl campioanei noastre a urmărit din tribunele Arenei Naţionale meciul FCSB – Farul, scor 2-1. Roş-albaştrii au reuşit să se impună şi să devină matematic campionii României.

Reclamă

Bravo, Steaua (n.r. FCSB)! Felicitări. Felicitări pentru domnul Gigi Becali! Indiferent care era rezultatul, chiar dacă Farul câştiga, tot FCSB era campioană.

FCSB a meritat titlul, pentru că au muncit băieţii foarte mult şi trebuie să vină şi rezultatele.

Gigi Becali trebuia să fie prezent aici, trebuia să fie, dar cu această ocazie îl felicit pentru că merită. Succes pe mai departe!

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a avut publicul de partea ei, în primul rând. E o echipă mai omogenă şi e altfel„, a declarat Stere Halep la Arena Naţională.

În urmă cu un an, Stere Halep a participat la sărbătoarea de titlu a Farului. A dansat alături de Gică Hagi la petrecerea care a fost una grandioasă.

FCSB a sărbătorit pe manele titlul

FCSB a sărbătorit pe manele titlul din Liga 1. A fost „noapte albă” după ce echipa lui Gigi Becali a devenit matematic campioana României. Petrecerea de pe Arena Naţională s-a mutat la baza din Berceni.

S-a cântat şi s-a dansat alături în baza FCSB-ului, la scurt timp după ce roş-albaştrii au învins-o pe Farul. Titlul aşteptat de 9 ani a adus descătuşarea. Mihai Pintilii şi Elias Charalambous au fumat din trabuc, iar Tavi Popescu a sărbătorit cu bere.

Mai mult, Tavi Popescu, Adrian Şut şi Eduard Radaslavescu s-au „transformat” în momentul în care Florin Tănase a intrat pe FaceTime şi le-a făcut o dedicaţie.

Imediat după, David Miculescu a „aruncat” cu bani. I-a oferit 100 de lei celui care a cântat maneaua. VEZI AICI imaginile de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului.

Reclamă
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13
mai
1:13
Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!”
13
mai
0:55
„Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat
13
mai
0:30
VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni”
13
mai
0:30
„Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA
13
mai
0:13
Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final”
13
mai
0:08
VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi
23:56 „Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor” 23:43 Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu 23:38 Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău 23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și