Închide meniul

Suma plătită de Gigi Becali în schimbul lui Marius Ştefănescu! Patronul de la FCSB a „spart banca” pentru transferul lui

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 10:30

Reclamă
Suma plătită de Gigi Becali în schimbul lui Marius Ştefănescu! Patronul de la FCSB a „spart banca pentru transferul lui

Suma plătită de Gigi Becali în schimbul lui Marius Ştefănescu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Suma plătită de Gigi Becali, în schimbul lui Marius Ştefănescu, este una uriaşă pentru Liga 1. Patronul de la FCSB a „spart banca” pentru semnătura mijlocaşului lui Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dat lovitura şi l-a transferat pe Marius Ştefănescu de la Sepsi. Jucătorul va veni astăzi la Bucureşti, pentru a efectua vizita medicală.

Suma plătită de Gigi Becali în schimbul lui Marius Ştefănescu

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a plătit 1,25 milioane de euro în schimbul lui Marius Ştefănescu. Mijlocaşul a fost convins să o părăsească pe Sepsi, deşi mai avea doi ani de contract cu formaţia covăsneană.

Latifundiarul din Pipera îi va face un contract pe cinci sezoane lui Marius Ştefănescu, dată fiind suma plătită în schimbul său. Gigi Becali şi-a îndeplinit un obiectiv prin aducerea internaţionalului român la FCSB, dat fiind faptul că mijlocaşul a fost şi în vara trecută pe lista campioanei.

Sepsi va încasa 900.000 de euro, din suma plătită în schimbul lui Marius Ştefănescu, iar 350.000 de euro vor reveni şcolii de fotbal „Viitorul Mihai Georgescu”, din Cluj. Deşi şcoala de fotbal deţinea un procent de 50% din drepturile federative ale jucătorului, Sepsi a încasat o sumă mult mai mare.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Ştefănescu va avea un salariu de 17.000 de euro la FCSB, salariu ce va creşte cu 1000 de euro de la sezon la sezon. În ultimul an de contract, mijlocaşul va avea un salariu de 21.000 de euro.

Marius Ştefănescu este al treilea jucător pe care Gigi Becali l-a transferat la FCSB, în această vară, după David Kiki şi Daniel Popa. Campioana se va reuni pe 14 iunie, urmând să plece într-un cantonament în Olanda.

După Andrea Compagno şi David Miculescu, Marius Ştefănescu este al treilea jucător pe care Gigi Becali plăteşte peste un milion de euro, în ultimele sezoane. Pe Miculescu, patronul de la FCSB a plătit suma de 1,7 milioane de euro, în timp ce pe Compagno a plătit 1,5 milioane de euro.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB! Patronul campioanei nu s-a mai ferit și a făcut anunțul așteptat de fanii echipei.

„Mâine face vizita medicală! Am terminat, da. Am dat ordin, mâine dimineaţă vine la vizita medicală.

Eu am vorbit cu el, cu Dioszegi… hai să îţi spun un lucru? Toată lumea ştia ca ai spus-o la nervi, când ţi-a vorbit aşa cineva despre un jucător şi un club. E o mare desconsiderare. La ora asta nu mai există blaturi, eu am pierdut cu Voluntari campionatul, cu finul meu.

(Reporter: Cât vă costă Ştefănescu?) Păi da nu, că este confidenţial (n.r. a început să zâmbească). Totul este parafat, totul este terminat, doar să mai facă vizita medicală şi gata. Trebuie să vină mâine jucătorul.

(n.r. Va intra în primul 11?) Păi de ce? L-am luat şi am dat mulţi bani ca să îl văd pe bancă. Chiar că am dat foarte mulţi bani. Da, da (n.r. peste 1 milion de euro). La nivel de salariu e acolo, aici a fost discuţia.

Aici m-a supărat că îi dădeam aproape dublu, dar… bravo lui, îmi place de el că e băiat deştept şi a negociat. Am luat un băiat deştept care a negociat. Normal că e contract pe cinci ani, dacă am dat atâţia bani pe el.”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:25

LIVE VIDEODavid Popovici luptă pentru semifinalele probei de 100 metri liber ACUM, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și