Închide meniul

„Vorbeşte cu oamenii nepotriviţi” Arnold Garita i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali! Ce a spus despre transferul la FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iunie 2024, 18:12

Reclamă
„Vorbeşte cu oamenii nepotriviţi Arnold Garita i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali! Ce a spus despre transferul la FCSB

Arnold Garita i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali!

Arnold Garita, în timpul unui meci la FC Argeş/ Profimedia Images

Arnold Garita i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali! Atacantul camerunez a fost aproape de un transfer la FCSB în vara anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a arătat interesat să îl transfere şi acum. Patronul FCSB-ului declara că îl va contacta. În vara anului trecut transferul lui Garita la FCSB a picat fiindcă atacantul camerunez a cerut un salariu mai mare decât era dispus să îi plătească Gigi Becali.

„Vorbeşte cu oamenii nepotriviţi” Arnold Garita i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali! Ce a spus despre transferul la FCSB

Nu am fost contactat de nimeni de la FCSB în ultimele zile. Cred că domnul Becali vorbește despre transferul meu cu oamenii nepotriviți, pentru că eu n-am fost contactat de nimeni de la FCSB”, a declarat Arnold Garita pentru fanatik.ro.

Arnold Garita a fost întrebat dacă vrea un salariu de 25.000 de euro pe lună, dar nu a răspuns la această întrebare. El i-a transmis lui Gigi Becali să îl contacteze, pentru a negocia un transfer la FCSB.

Dacă domnul Becali nu vorbește cu mine, nu poate ști ce vreau cu adevărat. Viața și fotbalul sunt lucruri simple, oamenii le complică însă. Sunt un atacant care marchează mai mult de 10 goluri pe sezon, iar în ultimul sezon am avut cifre bune, așa că dacă vrei să mă transferi, trebuie să faci un efort financiar. Dar cred că sunt oameni care vorbesc cu dumnealui și îi spun lucruri neadevărate despre mine”, a precizat Garita, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali s-a enervat anul trecut la negocierile cu Garita: „A făcut figuri, a cerut mulți bani”

Gigi Becali s-a enervat anul trecut la negocierile cu Arnold Garita. Patronul FCSB-ului a fost deranjat de solicitările lui Garita. În cele din urmă, atacantul camerunez a semnat cu formaţia saudită Al-Faisaly. Contractul lui Garita cu saudiţii s-a încheiat, aşa că atacantul îşi caută acum echipă.

„Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Îl avem pe Compagno, dar să fie și dublură”, declara în vara anului trecut Gigi Becali.

„Ne-a interesat, gata. A fost până acum două zile interes din partea noastră. Ce fac, stau să mă rog de Garita? Machita, că așa îi zic eu”, mai spunea latifundiarul din Pipera.

Reclamă

Suma plătită de Gigi Becali în schimbul lui Marius Ştefănescu

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a plătit 1,25 milioane de euro în schimbul lui Marius Ştefănescu. Mijlocaşul a fost convins să o părăsească pe Sepsi, deşi mai avea doi ani de contract cu formaţia covăsneană.

Latifundiarul din Pipera a decis să îi facă un contract pe cinci sezoane lui Marius Ştefănescu, dată fiind suma plătită în schimbul său. Gigi Becali şi-a îndeplinit un obiectiv prin aducerea internaţionalului român la FCSB, dat fiind faptul că mijlocaşul a fost şi în vara trecută pe lista campioanei.

Sepsi va încasa 900.000 de euro, din suma plătită în schimbul lui Marius Ştefănescu, iar 350.000 de euro vor reveni şcolii de fotbal „Viitorul Mihai Georgescu”, din Cluj. Deşi şcoala de fotbal deţinea un procent de 50% din drepturile federative ale jucătorului, Sepsi a încasat o sumă mult mai mare.

Marius Ştefănescu va avea un salariu de 17.000 de euro la FCSB, salariu ce va creşte cu 1000 de euro de la sezon la sezon. În ultimul an de contract, mijlocaşul va avea un salariu de 21.000 de euro.

Marius Ştefănescu este al treilea jucător pe care Gigi Becali l-a transferat la FCSB, în această vară, după David Kiki şi Daniel Popa. Campioana se va reuni pe 14 iunie, urmând să plece într-un cantonament în Olanda.

După Andrea Compagno şi David Miculescu, Marius Ştefănescu este al treilea jucător pe care Gigi Becali plăteşte peste un milion de euro, în ultimele sezoane. Pe Miculescu, patronul de la FCSB a plătit suma de 1,7 milioane de euro. Pe Compagno a plătit 1,5 milioane de euro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și