Închide meniul

Cosmin Contra, prezent la antrenamentul Ucrainei de pe Arena Națională! „Guriță” a stat la vorbe Andriy Shevchenko

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2021, 17:49 / Actualizat: 13 februarie 2023, 15:16

Reclamă
Cosmin Contra, prezent la antrenamentul Ucrainei de pe Arena Națională! „Guriță a stat la vorbe Andriy Shevchenko

Cosmin Contra semnat cu Al Ittihad

Hepta

Contra nu a coborât la nivelul gazonului, dar tot a reușit să ia legătura cu Shevchenko. Selecționerul Ucrainei a vorbit „peste gard” cu fostul tehnician de pe banca naționalei României. „Sheva” și „Guriță” sunt prieteni de multă vreme, mai ales că au împărțit vestiarul la AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra, alături de Andriy Shevchenko pe Arena Națională

Cosmin Contra, alături de Andreiy Shevchenko
AS.ro
  • 33 de meciuri au jucat împreună la AC Milan Cosmin Contra și Andriy Shevchenko.

Ucraina urmează să joace împotriva Macedoniei de Nord, la București. Partida este programată joi, 17 iunie. Naționala lui Shevchenko a disputat primul meci de la Euro la Amsterdam, în compania Olandei, pierzând cu 2-3. Ultimul meci al ucrainenilor din faza grupelor, împotriva Austriei, se va juca tot pe Arena Națională.

Cosmin Contra e observator tehnic la UEFA

Cosmin Contra și-a reluat funcția de observator tehnic la UEFA. Fostul antrenor de la Dinamo trăiește pe viu cele mai tari dueluri din cupele europene.

Rolul lui „Guriță” este de a realiza raportul tehnic și tactic al echipelor din teren. Mai mult, Contra are prilejul să „fure meserie” de la antrenori de top, precum Mauricio Pochettino sau Hansi Flick.

Pe lângă cel mai bun jucător al meciului, românul desemnează și cel mai bun jucător din fiecare compartiment.

Reclamă

Ca antrenor, Contra a pregătit-o ultima dată pe Dinamo. „Guriță” a plecat din Ștefan cel Mare în decembrie 2020, din cauza problemelor financiare de la club.

România, gazdă a EURO 2020. Patru meciuri se vor disputa la Bucureşti

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Pe cel mai mai mare stadion din România se vor duela echipele din Grupa C. Reprezentativele Austriei, Macedoniei de Nord şi Ucrainei vin să joace la noi în ţară. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

Reclamă 4 / 0/3
  • Austria – Macedonia de Nord 3-1
  • Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Austria, 21 iunie, Arena Naţională

Pe 28 iunie este programată şi confruntarea din „optimi”. În România vine câştigătoarea grupei F. O va avea adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și