Închide meniul

EURO 2020 | Danemarca nu are frică de nimeni! Kasper Hjulmand: „Sunt luptători adevăraţi!” Ce recorduri au stabilit danezii

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 23:30 / Actualizat: 27 iunie 2021, 3:20

Reclamă
EURO 2020 | Danemarca nu are frică de nimeni! Kasper Hjulmand: „Sunt luptători adevăraţi! Ce recorduri au stabilit danezii

Profimedia

Danemarca bucurie

Kasper Hjulmand a declarat după calificarea în sferturile de finală ale EURO 2020, că jucătorii săi sunt “luptători adevăraţi” şi, indiferent de adversar, dau totul pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danemarca n-are frică de nimeni! Prima reacţie a lui Kasper Hjulmand după succesul categoric cu Ţara Galilor

“Este greu de crezut că aceasta este realitatea. Îi admir pe băieţi şi faptul că putem lupta în continuare. Indiferent cu cine joacă, cu toţii o fac foarte bine. Băieţii sunt luptători adevăraţi”, a spus tehnicianul, citat de news.ro.

După succesul cu Ţara Galilor, Danemarca a scris istorie. Danezii au devenit prima naţională care înscrie 4 goluri în meciuri consecutive. În ultima rundă a grupelor, nordicii au câştigat cu 4-1 meciul cu Rusia.

De asemenea, aceasta este cea mai mare victorie a lor la Campionatul European din 1984 încoace.

Reclamă

Euro 2020 | Ţara Galilor – Danemarca 0-4. Prima echipă calificată în sferturi. Nordicii au făcut show la Amsterdam

Danemarca este prima echipa calificată în sferturile de finală de la Euro 2020. Nordicii au făcut show contra Ţării Galilor şi l-au trimis pe Bale acasă.

Danemarca a învins-o cu 4-0 pe Ţara Galilor în optimimile de finală de la Euro 2020. Kasper Dolberg a reuşit dubla în minutele 27 şi 48.

Nordicii s-au dezlănţuit pe final. Joakim Maehle, în minutul 88, şi Braithwaite, în minutul 90+6, au stabilit scorul final.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Haţegan a fost arbitrul de rezervă. Danemarca va juca în sferturi pe 3 iulie, la Baku. O va înfrunta pe învingătoarea dintre Olanda şi Cehia.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu, la pământ într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Vezi toate știrile
Citește și