Închide meniul

Cine este suporterul care a pătruns pe gazon la Franţa – Elveţia şi ce mesaj a avut după meciul de pe Arena Naţională

Publicat: 29 iunie 2021, 12:51

Reclamă
Cine este suporterul care a pătruns pe gazon la Franţa – Elveţia şi ce mesaj a avut după meciul de pe Arena Naţională

Profimedia

Un fan a pătruns pe gazon la meciul dinrte Franţa şi Elveţia

Ștefan Borovschi este un fan din Republica Moldova. El este susţinător al echipei Zimbru Chișinău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este suporterul care a pătruns pe gazon la Franţa – Elveţia

El a asistat la meciul de pe Arena Naţională din mijlocul fanilor francezi, la Tribuna I. De acolo a coborât pe gazon, de unde a fost evacuat de forţele de ordine.

„Salut. Sunt bine. Nu am nimic împotriva jandarmilor români. Salut lui Alexandr Lukașenko (n.r. preşedinte Belarus)!”, a fost mesajul postat de fanul moldovean pe Facebook.

INTRĂ AICI CA SĂ VEZI CLIPUL CU FANUL INTRAT PE GAZON

Nu e primul meci internaţional întrerupt de Borovschi. În 2017, el a intrat pe teren la Moldova – Țara Galilor, la Chişinău, sub privirile lui Gareth Bale.

Reclamă

Franţa – Elveţia, întrerupt de un fan care a intrat pe teren

Ultimul meci de la EURO 2020 găzduit de Bucureşti a avut parte de un eveniment mai puţin fericit. Un fan a întrerupt partida Franţa – Elveţia.

Totul s-a întâmplat în minutul 37 al duelului de pe Arena Naţională. Fanul a intrat pe teren, iar forţele de ordine au intervenit imediat. Acesta a fost paşnic şi nu a avut nicio intenţie de a lovi vreun jucător.

Acesta a fost îndepărtat într-un minut, moment în care jucătorii au luat o pauză de hidratare. Suporterul avea un tricou cu emblema naționalei de fotbal a Moldovei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și