Închide meniul
NEWS ALERT

Cutremur la Wimbledon 2021! Serena Williams, imagini dureroase! Lacrimile americancei după ce s-a accidentat în prima rundă

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2021, 22:12

Reclamă
Cutremur la Wimbledon 2021! Serena Williams, imagini dureroase! Lacrimile americancei după ce s-a accidentat în prima rundă

Profimedia

Serena Williams, în lacrimi

Serena Williams a fost nevoită să declare forfait din cauza unei accidentări la picior. Americanca a alunecat după ce a trimis un forehead și a început să șchiopăteze, dar a forțat să continue.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piciorul lui Williams a cedat complet la scorul de 3-3. Serena a căzut din nou la pământ și nu a mai putut continua meciul. În drumul spre vestiare, americanca a izbucnit în lacrimi.

VIDEO AICI CU MOMENTUL RETRAGERII SERENEI WILLIAMS

Serena Williams, OUT de la Wimbledon 2021

Williams a fost aplaudată la scenă deschisă. Cu 7 trofee la Wimbledon, americanca era în căutarea celui de-al 24-lea titlu major al carierei. Cel mai recent a venit în 2017, la Australian Open.

Deși va împlini 40 de ani peste numai câteva luni, Serena Williams era una dintre favoritele principale la All England Club.

Reclamă

Americanca a ajuns până în finală la precedentele două ediții, 2018 și 2019. Anul trecut, competiția a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Williams nu va juca la Jocurile Olimpice

Serena Williams nu va fi prezentă luna viitoare la Jocurile Olimpice. Ea a evitat să îşi explice public decizia. De vină ar fi restricţiile impuse la Tokyo, care ar împiedica-o să fie alături de fiica ei în vârstă de trei ani, Olympia, scrie Daily Mail.

“De fapt nu sunt pe lista olimpică… Eu aşa ştiu. Dacă nu este aşa, atunci nu ar trebui să fiu pe listă. (…) Am luat decizia legată de Olimpiadă din multe motive. Nu aş vrea să discut despre asta astăzi. Poate în altă zi. Îmi pare rău”, a adăugat sportiva

Reclamă 4 / 0/3

Serena Williams are în palmares patru medalii de aur obţinute la JO: simplu şi dublu în 2012 şi dublu în 2000 şi în 2008.

La ediţia din 2016 a Jocurilor Olimpice, americanca a fost eliminată în turul trei la simplu, iar la dublu nu a trecut de primul tur.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și