Închide meniul

Un boxer rus, rănit, a ucis un urs care-i omorâse tovarășul de antrenament!

Cătălin Oprișan Publicat: 22 octombrie 2021, 14:28

Reclamă
Un boxer rus, rănit, a ucis un urs care-i omorâse tovarășul de antrenament!

Ilia Medvedev s-a ales cu răni grave, dar a ucis animalul

Pare un scenariu bine ticluit, dar este adevăprul gol-goluț. Cel puțin așa susțin autoritățile rusești. Totul s-a petrecut în regiunea Tiumen, plină de păduri. Pădurile, pline de urși!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre aceștia, a atacat trei prieteni, veniți de la o partidă de pescuit pe râul Irtîș. Printre aceștia se găsea și Ilia Medvedev, un boxer de 23 de ani. Animalul l-a atacat, mai întâi pe Viaceslav Dudnik, un fost pugilist de 48 de ani, ucigându-l. Acesta era, de multe ori, partenerul de antrenament al lui Ilia.

Medvedev s-a luat la luptă dreaptă cu ursul, înarmat doar cu un cuțit. A răpus, în cele din urmă, animalul, dar a fost rănit grav. Conform antrenorului său, Dmitri Koșenko, sportivul a ajuns la spital, unde cei de aici l-au băgat în comă indusă, pentru a-l salva.

Agenția ”TASS” a precizat că AIBA, Asociația Internațională de Box, a anunțat, prin vocea președintelui Umar Kremlev, că va suporta costul întreg al spitalizării lui Medvedev. ”Suntem mereu în contact cu familia sa și trebuie să înțeleagă că-l susținem. A fost un luptător senzațional în bătaia cu ursul și îi urăm să se recupereze cât mai repede”, a mai spus Kremalev.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și