Închide meniul
VIDEO

Momente dificile pentru Oase! Campionul de la Asia Express s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1

Publicat: 13 aprilie 2022, 21:30 / Actualizat: 14 aprilie 2022, 3:05

Reclamă
Momente dificile pentru Oase! Campionul de la Asia Express s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1

Oase concurează la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI

Captură Antena 1

Oase, unul dintre favoriţii de la Dancing on Ice, şi-a lăsat partenera cu ochii în lacrimi după ce a ajuns la spital. Oase a crezut că nu mai poate continua cursa pentru marele premiu, în direct la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când au văzut că le-a picat melodia lui Simplu, Oase şi Andreea Ureche au crezut că, oficial, le va fi bine la seara hiturilor româneşti.

Oase s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI

„Oficial, îmi merge bine, oficial, mi-e bine… şi caterincă la antrenament”, a spus Oase, care a fost cat pe ce să-şi rupă oasele.

„E luxat, să-mi bag… Medic!”, a urlat Oase.

Reclamă

Oase a ajuns pe patul de spital şi a aşteptat, cu mari emoţii, verdictul medicilor. Andreea a început să plângă.

„Mi-e aşa milă de el, ştiu că îşi doreşte foarte mult să cotinuăm. Înseamnă foarte mult pentru mine şi vreau să vină înapoi”, a spus Andreea.

Campionul de la Asia Express a trecut peste dureri şi şi-a făcut numărul mai mult într-un picior. El şi Andreea mai au un pas până la Marea Finală, de 50 de mii de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Perechile calificate se aleg după seara folclorului internaţional, sambata de la ora 20, la Antena 1.

Ruby și Zsolt, eliminați de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI

Ruby şi Zsolt au încins gheaţa la antrenamente. Pentru că melodia lor, de la seara muzicii româneşti, a fost una incendiară.

„Mi-a rupt picioarele, îţi zic sincer”, a spus Ruby. „Mă doare splina şi ficatul, de la atât bâţâială”, a spus și Zsolt.

Show-ul din timpul concursului n-a trecut cu bine de juriu şi de fanii care au votat. Ruby şi Zolt au ajuns pentru a patra oară la rând, la duel.

„Îmi dau seama că sunt aşa, un fel de omul negru al competiţiei”, a mai spus Ruby.

Ruby şi Zsolt au pierdut duelul cu perechea formata din Carmen și Lilian! Dancing on Ice – VIS ÎN DOI continuă cu seara folclorului internaţional.

Sâmbătă, în direct la Antena 1, de la ora 20:00. În concurs vor rămâne doar trei perechi, care vor intra în Marea Finală, pentru premiul de 50 de mii de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și