Închide meniul
EXCLUSIV

Bănel Nicoliţă, despre spiritul pe care trebuie să îl aibă fotbaliştii la echipa naţională: „Bă, eu trebuie să câştig! Indiferent cu cine joc!” Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2022, 14:39

Bănel Nicoliţă, despre spiritul pe care trebuie să îl aibă fotbaliştii la echipa naţională: „Bă, eu trebuie să câştig! Indiferent cu cine joc! Hai, România! În fiecare zi

Bănel Nicoliță vrea ca FCSB să câştige titlul

AS.ro

Bănel Nicoliţă a dezvăluit că, pentru el, a juca pentru echipa naţională este lucrul care poate motiva cel mai mult un fotbalist. Nicoliţă şi-a adus aminte că era extrem de motivat când evolua pentru naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a jucat de 37 de ori pentru echipa naţională şi a marcat un singur gol. Într-un interviu acordat pentru Antena Sport, Bănel a spus că trăirile pe care le avea când juca pentru echipa naţională nu se pot compara cu nimic. Pentru Nicoliţă, a fost o mândrie să poarte tricoul echipei naţionale.

Bănel Nicoliţă, despre meciurile de la naţională: „Am dat tot ce aveam mai bun!”

Eu cât l-am purtat (n.r. – tricoul naţionalei) am dat tot ce am avut mai bun. Sper ca şi ei să facă acelaşi lucru, pentru că echipa naţională înseamnă milioane de inimi. Şi să te gândesti că, în faţa televizorului, când joci, acei oameni stau cu sufletul la gura şi aşteaptă ceva de la tine. Şi atunci te gândeşti: Bă, când sunt acolo trebuie să dau totul, frate!

Când îmbrac acest tricou de la echipa naţională a României trebuie să mă gândesc: Bă, eu trebuie să câştig! Indiferent cu cine joc„, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat în exclusvitate Antena Sport.

Bănel  a fost şi căpitan într-un singur meci la naţională.

Reclamă

„Am purtat banderola cu mândrie. Cum să nu-mi vină? (n.r.- tricoul). Îmi vine perfect! Acum mă îmbrac. A îmbrăca tricoul echipei naționale înseamnă cea mai mare bucurie. Nu există bucurie mai mare. Acest tricou este pentru mândrie„, a spus Bănel Nicoliță, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Reclamă 4 / 0/3

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și