Închide meniul

Denis Alibec, luat la ţintă de Cornel Dinu: „Se vede şaorma pe el. Cu certitudine are 7-8 kg în plus”

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2022, 14:48

Reclamă
Denis Alibec, luat la ţintă de Cornel Dinu: „Se vede şaorma pe el. Cu certitudine are 7-8 kg în plus

Denis Alibec, luat la ţintă de Cornel Dinu

Denis Alibec, într-o partidă pentru echipa naţională/ Profimediaimages

Denis Alibec a fost luat la ţintă de Cornel Dinu. Atacantului i-a fost reproşată condiţia fizică pe care a prezentat-o în meciul echipei naţionale, Bosnia-România 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu nu i-a menajat pe „tricolori”, după o nouă înfrângere. România a pierdut în faţa Bosniei cel de-al doilea meci din grupa de Nations League. Următorul meci al României este sâmbătă, 11 iunie, cu Finlanda, în direct la Antena 1, de la 21:45.

Denis Alibec, luat la ţintă de Cornel Dinu

După partida de maţi seara, Cornel Dinu nu are cuvinte de laudă pentru vreun jucător de la naţională. Acesta i-a taxat pe elevii lui Edi Iordănescu pentru prestaţia din deplasarea cu Bosnia.

„La Chiricheş ferească Dumnezeu să scape contra lui 1 contra 1. Iar despre Puşcaş nu este de nivelul echipei naţionale. A fost unul dintre jucătorii modeşti. A avut două situaţii în care trebuia să marcăm în mod normal…

Denis Alibec pe care se vede existenţa acelui fel de mâncare balcanic, un fel de mâncare balcanică care este şaorma. Cu certitudine el are 7-8 kg în plus. Acum aflăm de la conducerea lui Edi că la faza aia când a încercat să se ducă după minge a făcut un accident muscular”, a declarat Cornel Dinu, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Denis Alibec s-a accidentat în partida cu Bosnia, şi este suspect de ruptură musculară, după cum a anunţat Edi Iordănescu după meci.

„Denis intră şi probabil are ruptură, e suspect de ruptură, am jucat în 10 oameni pe finalul de joc. Cinste lui că a alergat şi într-un picior şi a dat tot ce a putut”, a spus Edi Iordănescu la Antena 1, după Bosnia – România 1-0.

Cornel Dinu îl laudă pe Edi Iordănescu, după Bosnia – România 1-0

Cornel Dinu se arată optimist după partida cu Bosnia. În ciuda înfrângerii, echipa naţională a prestat un joc bun, având numeroase ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

„E o diferenţă foarte mare. M-am uitat la discursul lui Edi. E fantastic. E de propagandist. De ce? E o imensă diferenţă şi a avut un sufleor inspirat. Faţă de 4-3-3 pe care l-a jucat complet neinspirat la Podgorica, formula 3-5-1-1 s-a dovedit mai apropiată de adevăr, când întâlneşti astfel de echipe, cu jucători care evoluează în campionate mai puternice decât ai noştri. Diferenţa a fost majoră, aşa trebuia să abordeze şi meciul cu Podgorica. Echipei îi lipseşte ceva mental-emoţional. La Podgorica ai aranjat echipa total neinspirat şi mai apropiat de adevăr a fost la Zenica.

Problema care se pune e… Nu se poate să rateză ocazia aia, prin Puşcaş. Am mai avut ocazii. Doar Puşcaş a reuşit să tragă în fundaşul advers. Bosnia a fost mai mult spre vacanţă, căzută. Am mai avut şi ocazia lui Burcă, lovitura de cap”, a declarat Cornel Dinu la orangesport.ro.

George Puşcaş, ghinionistul de serviciu în Bosnia – România 1-0

George Puşcaş a fost ghinionistul de serviciu în Bosnia – România 1-0. Atacantul a semnat două ratări uriaşe în prima repriză. La prima a rămas singur cu poarta goală, însă nu a reuşit să înscrie, iar la a doua a trimis cu capul puţin peste poartă.

„Meciul ăsta a fost puţin diferit, am simţit şi noi că am intrat altfel în joc. A fost un joc mai bun decât cel de dinainte şi ne simţeam mai bine între noi. Din păcate nu am reuşit să deschidem scorul şi am fost… am fost penalizaţi la una dintre singurele lor ocazii.

Pur şi simplu l-am văzut pe portar ieşit, am avut spaţiu să-l driblez, dar nu ştiam că va ajunge cineva atât de repede în poartă şi a scos de pe linia porţii.

Deocamdată e tristeţe, e ceva normal, dar după 3 zile e un alt meci. Ar trebui să trecem peste, ăsta e fotbalul. Baţi, pierzi, trebuie să treci ziua următoare peste pentru că ar putea să se schimbe lucrurile de la un meci la altul”, a declarat George Puşcaş la finalul meciului.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și