Închide meniul
Video

Sandu Lungu revine în cuşca de MMA la 48 de ani! „Muntele Bihorului” luptă pe 16 septembrie în iFight Heroes, în direct pe AntenaPLAY şi Antena 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2022, 22:37

Reclamă

Sandu Lungu revine în cuşca de MMA

Sandu Lungu va lupta în gala "Bombardieri în Mioveni" / Antena Sport

Sandu Lungu revine în cuşca de MMA la 48 de ani! Se anunţă nebunie în cuşca de la Mioveni. Legenda MMA revine în cuşcă după patru ani de bătăi doar in ring.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda Sandu Lungu şi-a petrecut şi ziua de naştere în sala de antrenament. „Muntele Bihorului” va lupta cu „Uriaşul Spaniei” Jimenez în gala „Bombardieri în Mioveni”, care e pe 16 septembrie, live pe AntenaPLAY şi Antena 1.

Sandu Lungu revine în cuşca de MMA la 48 de ani

(Cum te simţi la 48 de ani?) Ciuruit puţin, aşa… puţin să zic. Ce nu scarţâie, aia e întrebarea? Înca limba îmi merge bine… mănânc, vorbesc, îmi merge gura„, a declarat Sandu Lungu pentru Antena Sport.

Şi frica l-a ajutat pe Sandu Lungu să înşire victoriile în cei 40 de ani de ani petrecuţi în sport.

Nebunia aia, combinată un pic cu frica, îţi dublează forţa. Când vin la antrenament, dacă nu am chef, mă gandesc la ce bătaie o să-mi iau acolo şi atunci încep şi trag tare. Imediat mă trezesc, aşa, ca şi cum cineva mi-ar da două palme şi uite aşa!„, a mai spus „Muntele Bihorului”.

Reclamă

9 meciuri profesioniste în gala iFight Heroes de pe 16 septembrie!

Nume mari din MMA-ul românesc vor urca în cușcă la Sala Sporturilor din Mioveni, pe 16 septembrie. Sandu Lungu, Ion Pascu, Marian Rusu, Ion Grigore, Mihai Simion, Laurențiu Călugăru, Radu Zarioiu sau Sorin Gogu sunt doar câțiva dintre sportivii de renume ce vor încânta publicul din Mioveni!

Cei care vor să vadă gala pe viu pot achiziționa bilete de AICI

Gala va marca revenirea în cușca de MMA a lui Sandu Lungu, legendarul luptător român, dar și a celui mai bun argeșean din MMA, Laurențiu Călugăru. Acesta din urmă are 12 victorii în 14 lupte la profesioniști și abia așteaptă să lupte în fața publicului său.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, gala va conține două meciuri din FORTUNA Heavyweigt Grand Prix, turneul ce va decide cel mai bun greu din România! Patru grei de renume se vor lupta pentru locurile în semifinale!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și