Închide meniul
Video

Sandu Lungu revine în cuşca de MMA la 48 de ani! „Muntele Bihorului” luptă pe 16 septembrie în iFight Heroes, în direct pe AntenaPLAY şi Antena 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2022, 22:37

Reclamă

Sandu Lungu revine în cuşca de MMA

Sandu Lungu va lupta în gala "Bombardieri în Mioveni" / Antena Sport

Sandu Lungu revine în cuşca de MMA la 48 de ani! Se anunţă nebunie în cuşca de la Mioveni. Legenda MMA revine în cuşcă după patru ani de bătăi doar in ring.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda Sandu Lungu şi-a petrecut şi ziua de naştere în sala de antrenament. „Muntele Bihorului” va lupta cu „Uriaşul Spaniei” Jimenez în gala „Bombardieri în Mioveni”, care e pe 16 septembrie, live pe AntenaPLAY şi Antena 1.

Sandu Lungu revine în cuşca de MMA la 48 de ani

(Cum te simţi la 48 de ani?) Ciuruit puţin, aşa… puţin să zic. Ce nu scarţâie, aia e întrebarea? Înca limba îmi merge bine… mănânc, vorbesc, îmi merge gura„, a declarat Sandu Lungu pentru Antena Sport.

Şi frica l-a ajutat pe Sandu Lungu să înşire victoriile în cei 40 de ani de ani petrecuţi în sport.

Nebunia aia, combinată un pic cu frica, îţi dublează forţa. Când vin la antrenament, dacă nu am chef, mă gandesc la ce bătaie o să-mi iau acolo şi atunci încep şi trag tare. Imediat mă trezesc, aşa, ca şi cum cineva mi-ar da două palme şi uite aşa!„, a mai spus „Muntele Bihorului”.

Reclamă
Reclamă 4

9 meciuri profesioniste în gala iFight Heroes de pe 16 septembrie!

Nume mari din MMA-ul românesc vor urca în cușcă la Sala Sporturilor din Mioveni, pe 16 septembrie. Sandu Lungu, Ion Pascu, Marian Rusu, Ion Grigore, Mihai Simion, Laurențiu Călugăru, Radu Zarioiu sau Sorin Gogu sunt doar câțiva dintre sportivii de renume ce vor încânta publicul din Mioveni!

Cei care vor să vadă gala pe viu pot achiziționa bilete de AICI

Gala va marca revenirea în cușca de MMA a lui Sandu Lungu, legendarul luptător român, dar și a celui mai bun argeșean din MMA, Laurențiu Călugăru. Acesta din urmă are 12 victorii în 14 lupte la profesioniști și abia așteaptă să lupte în fața publicului său.

Reclamă

De asemenea, gala va conține două meciuri din FORTUNA Heavyweigt Grand Prix, turneul ce va decide cel mai bun greu din România! Patru grei de renume se vor lupta pentru locurile în semifinale!

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și